Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
CZDYUF преносим отпариватель за дрехи, изработени ръчно парна ютия, домакински дъска за гладене, машина за дрехи (Размер: 1)

CZDYUF преносим отпариватель за дрехи, изработени ръчно парна ютия, домакински дъска за гладене, машина за дрехи (Размер: 1)

BGN 326.29
 

Налично за поръчка
Продукти

нЛек, удобен в переноске, удобен за пътуване и компактен, той ще ви спести място в дома пътя или домашен склад.Двойна котела с подобрена система за отопление, която предвижда автоматично изключване при липса на вода в резервоара или при поддържането на високо ниво на водата.Специално разработена за лесно гладене, дава възможност за гладене на ръкави, яка и т.Сверхдлинный на захранващия кабел, не трябва да се притеснявате за дистанционното управление пароваркой.Моля, обърнете истински като стандарт. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Контрол на температура, температурни сегменти, четка за отпаривания ще бъдат сами да се адаптира към различни видове дрехи.Отпариватель за дрехи има функция за запечатване на 360 градуса. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Не проливайте и не разбрызгивайте гореща вода и запазва прохладата на улицата, за да предпазите ръцете си и дрехите от повреда.Благодарим ви за разбирането.Отпариватель за дрехи има функция за запечатване на 360 градуса.Не проливайте и не разбрызгивайте гореща вода и запазва прохладата на улицата, за да предпазите ръцете си и дрехите от повреда.Технология на двойно нагряване позволява да се произвеждат до 80% высокотемпературного пара, бързо и лесно испаряя гънки при завършване на сака, ризи и други дрехи.Лек, удобен в переноске, удобен за пътуване и компактен, той ще ви спести място в дома пътя или домашен склад.

Общи свойства

Item Type:
Garment Steamer
Material:
ABS
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx.27x13x9.5cm/10.6x5.1x3.7in
Weight:
Approx.1020g/36oz
Voltage:
220-240V
Frequency:
50/60Hz
Power:
1200W
Capacity:
250 ml
Package List:
1 x Garment Steamer:
1 x Instruction Manual:
1 x Add Water Cup:
1 x Brush:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Specially designed for easy ironing, can iron sleeves, collars, etc. :

Те също купуват с този продукт