Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Ciieeo 4 бр. Dsl, Кабел и Чанта За Съхранение на Данни Кабел Органайзер за Електроника Преносим Калъф За Слушалки, Чанта за Съхранение на Кабел за Предаване на Данни Кабе?

Ciieeo 4 бр. Dsl, Кабел и Чанта За Съхранение на Данни Кабел Органайзер за Електроника Преносим Калъф За Слушалки, Чанта за Съхранение на Кабел за Предаване на Данни Кабел За Предаване на Данни, Зарядно Устройство Пътна

BGN 1.67
 

Налично за поръчка
Продукти

Калъф за слушалки : без мирис, с приятни усещания за допир и дълъг експлоатационен живот -Размер : преносим калъф за слушалки 12x8,5x4 виж - Противоударная вътрешна подплата, антистатик, усвояването, защищающая от удари и т. - Конструкция с цип осигурява удобство за вас и ще гарантира безопасността на вашите неща, силиконови калъфи за слушалки. - Приложена пръстен за захващане, удобно за хващане в ръка там, където искате силиконов калъф за слушалки.Силиконови калъфи за слушалки : приложена пръстен за захващане, удобно за хващане в ръка там, където вие искате. -Изработен от водоустойчив материал от изкуствена кожа, който осигурява отлична защита на кабел за данни, зарядно, чанта. силиконови калъфи за слушалки Можете да съхранявате малки предмети като ключове, зарядни устройства, слушалки, USB-кабели и т. Пътна цифров чанта за носене. -Липса на мирис, приятно усещане на допир и устойчив калъф за слушалки.Описание на продукта Органайзер за електроника, който лесно се побира във всяка раница или чанта, удобен за переноске. - Цвят : черен органайзер за електроника.Силиконов калъф за слушалки : Изработен е от водоустойчив материал от изкуствена кожа, който осигурява отлична защита. калъф за съхранение. Калъф за слушалки : дизайн с цип осигурява удобство за вас и осигурява безопасността на вашите неща.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт