Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Богинята Кудрявая Скоростна Опашка на една Кука Опашка Коса 3S Вълнообразни Скоростна Плетена коса За изграждане на Синтетично влакно Канекалон Заплитане на Косат

Богинята Кудрявая Скоростна Опашка на една Кука Опашка Коса 3S Вълнообразни Скоростна Плетена коса За изграждане на Синтетично влакно Канекалон Заплитане на Косата (18 инча, 1B/30 / 613)

BGN 1.67
 

Налично за поръчка
Продукти

Затворете и фиксирайте косата плътно долепена до косам 7To се използва топла вода, просто се потапя в гореща вода, за да завить край Моля, обърнете внимание : 1.To уверете се, че вашите опашка се намират естествено, заплетите собствената си коса в опашка 2.Как да се свържете стил на плетене на една кука? 1.18-инчови къдрава опашка богиня под формата на кутии, заплетенные на една кука в опашка за коса. С два пръста разомкните линия и проденьте краищата на косата през дупката 5. Може да се мие, изсушава със сешоар и желязо, но не може да рисува. Сега перекрутите линия и проденьте завършва в една линия отново 6. Затвори резето и просуньте косата обратно под плитка 4.МНОГО комплименти : Красив и модерен, нов стил, е Наистина скъпа, заплетена в косата си до върха, се Чувствам като богиня, огледа кралица.Характеристики прически : 15 корени в опаковка, дължина от 18 сантиметра, обикновено 6-9 опаковки на глава, опашка във формата на кутийки за плетене на една кука. Просуньте кука-капаче под косата си и направете линия, дори съберете косата на куката 3. Изображението може да не отразяват точно действителния цвят на продукта се дължи на различни монитори.Материал на косата : синтетични влакна, 100% ръчно плетенка, устойчивост на топлина, средни опашка във формата на кутии за плетене на една кука.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт