Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
BESTonZON 800 Бр Пръчици за хранене Опаковъчен Пакет Пръчици за хранене За Еднократна употреба Ръкав За Пръчици За хранене Хартиени Джобове Хартиени Пръчици За хранене ?

BESTonZON 800 Бр Пръчици за хранене Опаковъчен Пакет Пръчици за хранене За Еднократна употреба Ръкав За Пръчици За хранене Хартиени Джобове Хартиени Пръчици За хранене Чанти за Еднократна употреба за Опаковане Пакет

BGN 46.45
 

Налично за поръчка
Продукти

КАЛЪФ за съдове - проста отвореният дизайн позволява лесно да се заеме и извадете ги, спестявайки време и усилияХАРТИЕНА ТОРБИЧКА ЗА ПРЪЧИЦИ за ХРАНЕНЕ - ? ТОРБИЧКА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ПРЪЧКИ ? Има голям брой мешочков за съхранение, които да отговарят на вашите практически нужди. еднократен пакет за пръчици за хранене.Доставки на храна за ВКЪЩИ - тези пакети за готвене може да се използва за барбекю, банкети, пътуване, пътувания в училище, партита и много други случаи. -Материал : хартия ръкав за пръчици за хранене -Тези пакети за готвене може да се използва за барбекю, банкет, пътуване, пътувания в училище, партита и много други случаи.ръкав за пръчици за хранене на храна за вкъщи, Ако търсите опаковъчен пакет за вашата кухня по време на пътуване, този продукт ще се превърне за вас разумен избор. -Цвят : бял плик за пръчки Описание на стоките Хартиен ръкав за пръчици за хранене, в които се съхраняват на ножове, вилици, лъжици и друга посуда или четка за зъби.ДЪРЖАЧ за щеки за хранене - тези чанти и калъфи за столове за хранене са подходящи за училище, на работа, на пикник, къмпинг, ресторант.Можете да ги използвате за съхранение на пръчки, лъжици или други прибори, лесна отворена конструкция, в която е много лесно да се постави пръчки за хранене или други прибори за хранене. -Тези чанти за съхранение на съдове за готвене, изработени от висококачествен материал, който може да наложи ежедневна употреба, за многократна употреба пръчки -Размер : 15,00 X3,10 X0,10 см / 5,89 X1,22 X0 еднократна калъф за пръчки за хранене.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт