Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Комплекти за бродерия на кръстат бод с печат, Пълен асортимент от комплекти за бродерия за възрастни, комплект за бродерия на кръстат бод Направи си сам, 14 карата, Ш?

Комплекти за бродерия на кръстат бод с печат, Пълен асортимент от комплекти за бродерия за възрастни, комплект за бродерия на кръстат бод Направи си сам, 14 карата, Шаблони за бродерия, комплект за Бродерия-Звездното

BGN 0.67
 

Налично за поръчка
Продукти

【Цветни рисунки】 Това бродирани тъкани с тегло 14 карата, оцветени в нежни чертежи, всички професионални технология на печат, отчетливи, лесно распознаваемые, правят ръкоделие по-лесно 【Предпоставка включва】 Висококачествени памучни конци × 1 (30% допълнително); Висококачествен памучен плат × 1; Игла × 2; Инструкции за ръка модел × 1; Инструкции за бродерия × 3.【Сложността на】Лесно, бродерия може да се извършва в съответствие с рисунки.Съвети: 1 : всеки от тях трябва да се бродира на хартия схема за кръстат бод, обозначение на линия лозунг, символ или различни цветове линии показват линия бродерия друг цвят.Моля, повярвайте, че ние можем да ви предоставим задоволителни продукти.Метални игли са здрави, и да ви лесно вдевать нишка.Лесни за изпълнение инструкции.Ще ви кажа къде да нарисува окото и каква цветна линия трябва да се използват. 【Спецификация】 Готов размер : 18,1x13,7 инча (46 х 35 см); Памучни конци меки и светли, без избледняване, и тяхното не е лесно да се обърка или да се прекъсне.Всичко, което трябва да направите, е да следвате знаци върху хартия и се научи да започне да се разгледа. 16-каратный по-подходящи за очите и му е по-лесно да бродирам.Метални игли са здрави, и да ви лесно вдевать нишка. 【Спецификация】 Готов размер : 18,1x13,7 инча (46 х 35 см); Памучни конци меки и светли, без избледняване, и тяхното не е лесно да се обърка или да се прекъсне. 【Сложността на】Лесно, бродерия може да се извършва в съответствие с рисунки.Моля, повярвайте, че ние можем да ви предоставим задоволителни продукти.За тези години компанията пусна и изпълнява по-7002 изделия за бродерия на кръстат бод, така че това, което се продава в магазина ни, - това е само една малка част. 2 : онлайн маркиране на по-горе са отбелязани с игла (x X X), игла (1/2 X), а една четвърт (1/4 X) игла и да е страна на куката ` ST (B), за да ян не е завършена, в съответствие с изискването на бродира изображение красива работа.За тези години компанията пусна и изпълнява по-7002 изделия за бродерия на кръстат бод, така че това, което се продава в магазина ни, - това е само една малка част.Това ще ви даде огромно чувство на удоволствие и постижения, когато сте готови бродерии. 【Марка】 Zodiacal Hue - това е марката, която е пряко контролират фабрика.Си на работа, бродирани кръстат бод, може да се използват като украса за дома или като уникален, е важен и незаменим подарък, за вашия любим човек.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт