Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Плюшено подложка За пода, Комплект за начинаещи плетене на една кука, Комплект куки-ключалки, Възглавница за плетене на една кука, Килим Направи си сам, Платно с при?

Плюшено подложка За пода, Комплект за начинаещи плетене на една кука, Комплект куки-ключалки, Възглавница за плетене на една кука, Килим Направи си сам, Платно с принтом от крилической прежда, Хоби-занаяти, Подложка

BGN 11.87
 

Налично за поръчка
Продукти

Моля, обърнете внимание, че цветът на канве избран само за това, за да покаже фигураМоля, обърнете се към этикеткам на прежда, за да изберете подходящия цвят за употреба. * Ако се допуска отклонение при печат, ако снимката е на хартиен носител, различен от фигурата на предварително отпечатанном платно, моля, следвайте фигурата от платното.* Илюстрирани инструкции и лесна за използване на таблицата.Пожелавам на всички ви успешни покупки!. ★ Характеристики : * От този комплект, ще се окаже невероятно пищна мат, който може да се шият с оглед на всеки декоративен мотив.★ Моля, имайте предвид : * Това е "Недовършена, определени за извършване на ключалки със собствените си ръце", който трябва да завършите себе си. Отворете предварително отпечатано платно, консултирайте се с таблицата на цветя и над платното за избор на цвят. * Много лесно се суши, а след това става като нов, ярък цвят, дълъг срок на използване, възглавница е на разположение на повече от 10 години.Използвайте времето си копия, за да го завърши, за да украсят къщата и да я направи по-удобно. Просто прошейте хоризонтална линия във всяка мрежа, които не прошивайте вертикална линия. Създайте първо мрежа там, където ви харесва, с помощта на инструмент капаче. Бъдете внимателни, когато сшиваете край канвы, за да не се премества в основата. * Много лесно се суши, а след това става като нов, ярък цвят, дълъг срок на използване, възглавница е на разположение на повече от 10 години.* Поради условията на осветление и настройките за яркост/контраст на монитора цвят на действителното продукта може да се различават малко от снимките, моля, разберете!* Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предоставим качествено обслужване ★ Етапи на работа : 1.Това е евтин пазарен комплект, който е несравним. * 100% акрил предварително нарязани на прежди. * Това е един вид комплект за бродерия "направи си сам". * Игла с капаче е включено в комплекта.* Това е един вид комплект за бродерия "направи си сам". * Предварително отпечатано цветно платно е една от основните характеристики на комплекта защелкивающихся куки.Това е евтин пазарен комплект, който е несравним.* Размер : 38 см Х 38 см * Възможности за невероятни, можете да ги използвате на пода, на дивана, на леглото, на прозореца или дори да се превърне в възглавнички, подложки за власинките и възглавницата на седалката.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт