Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Леки комплекти за бродерия перфорационной игла САМ Занаятите Подложка за стартови комплекти с тисненым окраската на Помещение включва Инструкции, прежда и Реглам

Леки комплекти за бродерия перфорационной игла САМ Занаятите Подложка за стартови комплекти с тисненым окраската на Помещение включва Инструкции, прежда и Регламентирана дръжката, обръч (тиква)

BGN 1.33
 

Налично за поръчка
Продукти

Накрайници за пробиване При преместване на иглата дръжте върха на иглата близо до повърхността на платнотоМоля, съвети пробиване на плътност не трябва да бъде прекалено висока. 【Удобен за начинаещи】 Набор от игли за пробиване се извършва по-лесно и по-бързо, отколкото всяко друго ръкоделие.Да Не се изтегли иглата е твърде високо или твърде далеч, за да се предотврати загуба на прежди. Те са лесни за използване.Ако има пропуски, моля, веднага се свържете с нас. 【Цветна щампа модел】 В нашия набор за пробиване се използват предварително отпечатани дизайн, лесни за експлоатация, подходящи за възрастни, деца и възрастни хора Създаване на комплект за плетене на всичко, което искате, или седи на дивана със семейството си и се насладете на бродерия перфорации. 【Удобен за начинаещи】 Набор от игли за пробиване се извършва по-лесно и по-бързо, отколкото всяко друго ръкоделие. 【Смислен подарък】 Подарък ръчна изработка ще се превърне в отличен избор за вашия любим човек или приятели, които обичат занаяти собствените си ръце.Нашите продукти са снабдени с достатъчно количество прежда, за да се направят два еднакви модела.Дори ако отворите очите си за някои грешки в процеса на плетене, можете да ги редактирате и да си позволи да прекарате приятно време за бродерия.Ние се грижим за това, че на всички е достатъчно прежда.Просто трябва да пробие прежди с различни цветове в съответствие с различни парцели.Плат е предварително отпечатан контур, който ще окаже по-голяма помощ за начинаещи. Пратката включва Отворете опаковката и проверете съдържа ли продуктът на всички аксесоари и дали няма никакви пропуски.Щампован плат за бродиране 1 х ②Yarns ③Embroidery обръч х 1 ④Punch игла x 1 ⑤Scissors х 1 ⑥Plastic шевна игла x 1 ⑦English ръководство за експлоатация x 1 2.Дори восьмилетние децата могат да го направят лесно.За да направите това, на децата трябва да придружават възрастни.Ние се грижим за това, че на всички е достатъчно прежда. 【Цветна щампа модел】 В нашия набор за пробиване се използват предварително отпечатани дизайн, лесни за експлоатация, подходящи за възрастни, деца и възрастни хора Създаване на комплект за плетене на всичко, което искате, или седи на дивана със семейството си и се насладете на бродерия перфорации.Описание и шаблон за печат Ние предлагаме разбираемо ръководство за употреба на английски език с картинки и предварително отпечатани шаблони, които са по-удобни за използване за деца, начинаещи и възрастни.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт