Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
ZYDIP Riverside hut, Определени за кръстат бод aida 14ct 11ct Брой бримки върху платно с принтом Бродерия САМ Бродирани ръчно изработени (Размер: платно с принтом 11ct)

ZYDIP Riverside hut, Определени за кръстат бод aida 14ct 11ct Брой бримки върху платно с принтом Бродерия САМ Бродирани ръчно изработени (Размер: платно с принтом 11ct)

BGN 2.33
 

Налично за поръчка
Продукти

н (Сложен, подходящ за опитни приятели). ? Размер: 14ct Размер на платното : 30x21 см Размер на фигурата : 23x16 виж Спецификация: Начин за опаковане на платното : в сгънат вид Материал : 100% памук 14ct Размер на платното : 30x21 см Размер на фигурата : 23x16 см11ct Размер на платното : 38x27 см Размер на фигурата : 29x20 см Рамка : не Външна обвивка : полипропилен пакет Съдържание на опаковката : Бяла кърпа или плат с принтом x 1 част за бродиране x 1 игла за бродерия x 2 фигура за бродиране x 1 Ръководство за изготвяне x 1 Забележка : това не е законченная картина, трябва да го завърши сам.Точен фигура : Фигура е отпечатан на кърпи памук, просто трябва да изготви роса като звено, което сме направили за вас, тогава ще е по-лесно да завърши бродерия на кръстат бод. ? Насладете се на процеса на бродиране със собствените си ръце и като подарък на семейството си или на приятел.Два стила на избор: Без надписи : чист памук, така че първо ще трябва сами да се справят линк, след това можете да се опитате да завърши бродерия на кръстат бод. (Прости, подходящи за начинаещи). ? Насладете се на процеса на бродиране със собствените си ръце и като подарък на семейството си или на приятел.Защита на околната среда и лесно се отмива.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт