Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Комплекти Куки с тик-так Направи си сам, Възглавница, Коледен Калъф За Шапки, Килим, Цветен Принт, Платно 16x16 см, Плетене на една Кука, Ръкоделие, Занаяти за Деца и Въз?

Комплекти Куки с тик-так Направи си сам, Възглавница, Коледен Калъф За Шапки, Килим, Цветен Принт, Платно 16x16 см, Плетене на една Кука, Ръкоделие, Занаяти за Деца и Възрастни

BGN 1.67
 

Налично за поръчка
Продукти

Този комплект се състои от платно от 50% полиестер /50% памук Една ЧУДЕСНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК : Направи си сам подарък основно могат да изразят твое искрено благословия, и това не е така обикновено, както и други подаръци, това в пълна степен. ШИРОКО ИЗПОЛЗВАН : Готов мат с размери 16x16 см / 42 * 42 см, това е мат или килим пътека, която можете да използвате, на пода, на стената, дивана-легло, прозорец или дори да се превърне в възглавнички, подложки за сън и възглавнички за сядане. Премиум материал : Той е като дебела противоскользящую мрежа от сандвич-кърпа, която се навива швеция, тя е здрава и трайна. ЗА НАЧИНАЕЩИ : : Един инструмент за бродерия с защелкивающимся на една кука, предварително нарязани на парчета прежда, едно илюстрирано ръководство за експлоатация и едно платно с цветна маркировка.Готовият продукт се получава мек, удобен и красив.Възможностите са просто удивителни.Това може да е подарък за децата, родителите, приятелите си и на двойки на повечето празници или празници.Този комплект се състои от платно от 50% полиестер /50% памук. ШИРОКО ИЗПОЛЗВАН : Готов мат с размери 16x16 см / 42 * 42 см, това е мат или килим пътека, която можете да използвате, на пода, на стената, дивана-легло, прозорец или дори да се превърне в възглавнички, подложки за сън и възглавнички за сядане. Една ЧУДЕСНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК : Направи си сам подарък основно могат да изразят твое искрено благословия, и той не е толкова обикновен, както и други подаръци, той е напълно готов и е уникален.Възможностите са просто удивителни.Готовият продукт се получава мек, удобен и красив.Различни партида прежда ще има малка разлика в цвета, надявам се, че разбирате. Платното е с цветна маркировка улеснява стартирането и гарантира, че ще оставят го и отново вземат в ръце.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт