Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
3. Начертайте фигура боя за вратовръзка с помощта на артистични четки и Цветовия кръг, за. - Подложки за работния плот (dpd-351997-1)

3. Начертайте фигура боя за вратовръзка с помощта на артистични четки и Цветовия кръг, за. - Подложки за работния плот (dpd-351997-1)

BGN 15.55
 

Налично за поръчка
Продукти

Лесен за почистване с влажна кърпа или гъбаГоляма настолна панел с размери 23 x 16 см височина 0,08 инча, на който отговарят на всички устройства с различни размери.Оптимизиран за комфорт и дълготрайност.Здрава нескользящая гумена основа предотвратява приплъзване на големия подложка за мишка.Не използвайте агресивни почистващи препарати.Универсална подложка за дома, офиса, училището и игри, както и за масата за хранене.Гладка повърхност, която осигурява повърхност без триене за по-бързо движение на мишката и контрол.Универсален за дома, офиса, училището и игри.Страхотна идея за подарък за всякакъв повод.Гладка повърхност, която осигурява повърхност без триене за по-бързо движение на мишката и контрол.Не използвайте агресивни почистващи препарати.Страхотна идея за подарък за всякакъв повод.Комплексно използване и предпазва повърхността от надраскване, петна и прегряване.Отпечатани с изискан сублимированным модел.Може да се използва като повърхност за бельо.Тенис на мат Place Mat - това е висок клас тенис на мат голям размер размер 23 х 16 инча и дебелина от 0,08 инча.Дизайн на тай-боядисване с артистични четки и цветния спектър, за художника.Лесен за почистване с влажна кърпа или гъба.Здрава нескользящая гумена основа предотвратява приплъзване на големия подложка за мишка.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт