Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Игла за перфорация с дървена дръжка GZYUULI, дръжки за бродиране с дървена дръжка, Шевна игла за перфорация с бродерия, Инструменти за тъкане на конци и прежда, Бродира?

Игла за перфорация с дървена дръжка GZYUULI, дръжки за бродиране с дървена дръжка, Шевна игла за перфорация с бродерия, Инструменти за тъкане на конци и прежда, Бродирани игла със странично отворена чашка, с винтова

BGN 8.99
 

Налично за поръчка
Продукти


Професионален инструмент за довършителни килим перфорационной игла. Дървена дръжка : дървена дръжка перфорационной игла има гладка повърхност, която удобно да улови и лесно да следи какво прави вашата бродерия с работа по-удобно. Професионален инструмент за довършителни килим перфорационной игла. Удобна дървена дръжка с электрополированной игла от неръждаема стомана и винт проушиной.
Удобна дървена дръжка с электрополированной игла от неръждаема стомана и винт проушиной.
Професионален инструмент за довършителни килим перфорационной игла. Обновен дизайн, лесно приступаемый на работа.
Обновеният дизайн, лесно приступающий на работа. Обновен дизайн, лесно приступаемый на работа. Удобна дървена дръжка с электрополированной игла от неръждаема стомана и винт проушиной. Дървена дръжка : дървена дръжка перфорационной игла има гладка повърхност, която удобно да улови и лесно да следи какво прави вашата бродерия с работа по-удобно.Дървена дръжка : дървена дръжка перфорационной игла има гладка повърхност, която удобно да улови и лесно да следи какво прави вашата бродерия с работа по-удобно.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт