Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Компютърни тонколони MELOGAGA, Маса мини-стерео 2.0, захранва от USB порт и 3.5 мм Aux-in, игрални високоговорители за КОМПЮТЪР с вграден регулатор на силата на звука, свързван?

Компютърни тонколони MELOGAGA, Маса мини-стерео 2.0, захранва от USB порт и 3.5 мм Aux-in, игрални високоговорители за КОМПЮТЪР с вграден регулатор на силата на звука, свързване и възпроизводими за настолни компютри,

BGN 2.67
 

Налично за поръчка
Продукти

44*3Забележка : При използване на захранващ адаптер за захранване с ток адаптер за захранване трябва да отговарят на 5 v / 1 А, не използвайте бързо зарядно устройство за него храна. 【Послепродажная подкрепа】 Компютърни тонколони ML005 имат ограничена гаранция MELOGAGA на 18 месеца. 【Лесен достъп До регулатора на силата на звука】 Лесно да управлявате увеличаване и намаляване на силата на звука с помощта на вградения бутон на колесике, удобно и сигурно. 【Щепсела и да играе за по-широка съвместимост】 се Захранва от USB порт и 3,5 мм жак aux-in позволяват тази колона да работи с повечето устройства, като например КОМПЮТЪР, настолен компютър, лаптоп, таблет и мобилен телефон.【Стереозвук Hi Fi 2.30 корпус с размер инча, малък размер е подходящ за маси с ограничено пространство.0】 Оборудван с полнодиапазонными тонколони 2 * 3 W с уникален дизайн, огледален дупки, подобрен стереоядерным и разширен в основата на по-ниския лимит на ниските честоти, ML005 ви осигурява идеалното слуховое наслада. 【Компактен Дизайн, в минималистичен Стил】 Корпус динамика е изработен от висококачествена ABS-материал, притежаващ гладка и престижна текстура.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт