Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Necstore/ 2 бр Многослойни Закопчалка за Колиета, Магнитен Сепаратор за колие с ивици за Наслояване, Бижутериен Съединител от Няколко Направления, Сребърна закопчалка,

Necstore/ 2 бр Многослойни Закопчалка за Колиета, Магнитен Сепаратор за колие с ивици за Наслояване, Бижутериен Съединител от Няколко Направления, Сребърна закопчалка, (153461)

BGN 2.40
 

Налично за поръчка
Продукти

Спецификация : Ние сме събрали панти и обков за омари, преди да можете да получите тези магнитни тръбна брави. 【Премахва объркването】 Многослоен съединител може да попречи на спутывание многослойни колиета и е лесен за инсталиране и отстраняване. 【Размер】 Общата дължина на многослойни закопчалка за колиета 0,86 инча, дължина на корпуса с 3 влакчета 0,66 инча (2 влакчета на 0.Как да прикачите : В една страна има гайки за закрепване на застежек вашите колиета. сребърни магнитно колие с многопластова закопчалка (2 + 3 направления).Многопластови с подпори за колиета, изработени от устойчив материал, и може да ги носите с всякакви огърлица и го смените по всяко време.55 инча) широчина 0,27 инча, дебелина 0,11 инча.【Пратката съдържа】 2 бр. 【Високо качество】 е Изработен от висококачествена неръждаема стомана с покритие, не избледнява лесно, не съдържа олово, кадмий И никел. 【Дизайн на бижута】 Е идеален за направата на огърлици от няколко направления, гривни или други бижута със собствените си ръце.От другата страна има малки скоби за закрепване към кольцевому края на вашите колиета.

Общи свойства

We have assembled the loops and lobster clasps before you receive these magnetic tube locks. :

Те също купуват с този продукт