Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
STOBOK 24шт Мини Коледно Дърво Decoraciones para Salas De Casa Декорация на Дома, Интериор на Работния Плот Коледна Елха вътрешна Декорация на Работния Плот Дърво Малко Коледно Дърв?

STOBOK 24шт Мини Коледно Дърво Decoraciones para Salas De Casa Декорация на Дома, Интериор на Работния Плот Коледна Елха вътрешна Декорация на Работния Плот Дърво Малко Коледно Дърво, Имитация на Коледната Елха

BGN 2.00
 

Налично за поръчка
Продукти

- Украса под формата на мини-коледно - идеалното решение за украса на дома, което отрежда на романтика и топлина уютен начин! бижу във формата на коледно мантия - Дизайн позволява да се използва и де е необходимо, и можете също така да се използват повторно, имитация на коледната елха в следващата годинаМини-украса за коледната елха Е мини-украса за коледната елха. - Материал : сизал, дървени коледни аксесоари. червен декор за дома, Изработени от висококачествени материали, много здрава и красива.КОЛЕДНИ игри на коледни елхи - Мини коледни елхи от бор и сезал Те имат широк спектър на приложение, както за самостоятелно ползване, така и като подарък, тъй като имате много подходящ избор за коледни покупки.ИЗКУСТВЕНА КОЛЕДНА ЕЛХА - Тя е с широк спектър на приложение, както за самостоятелно ползване, така и като подарък, тъй като вашият избор за коледни покупки е много добър.МИНИ коледно дърво от бор - Изискан дизайн, много реалистичен, подходящ за останалата част на вашите бижута. /4,5 см / 6,5 см /12,5 виж Размера на продукта не е фиксирана за декорация на коледната трапеза. - Размер : 12,00x4,50x4,50 см/4,72x1,77x1,77 инча Коледна украса. - Благодарение на използването на здрав материал, от сизал и дърво, можете да използвате мини-снежните замръзналите дървета за продължителна употреба.ИЗКУСТВЕНА КОЛЕДНА ЕЛХА - Тя е с широк спектър на приложение, както за самостоятелно ползване, така и като подарък, тъй като вашият избор за коледни покупки е много добър. - Добър интериор на работния плот за коледен фестивал, силно перекликающийся с темата празнични декоративни коледни елхи.Те ще направят вашата коледна атмосфера по-наситен.Пратката включва 24 x украса за Коледната елха Особености-Мултифункционален : много подходящ за коледното парти, у дома, за декорация на работния плот на открито, настолни борове.Информация за стоки Коледен декор Коледна празнична украса, улучшающее атмосферата на фестивала.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт