Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Мерзавеца 2 бр./компл., прозрачна акрилна титуляр за дъвка за коса, органайзер за коса, поставка за показването на връзки за момичета (акрил)

Мерзавеца 2 бр./компл., прозрачна акрилна титуляр за дъвка за коса, органайзер за коса, поставка за показването на връзки за момичета (акрил)

BGN 3.33
 

Налично за поръчка
Продукти

Най-добрият подарък за декорация на стаи за организиране на любимите си гумени ленти за коса.2 притежателя за гумени ленти за коса, за да запази всичките си кадифе дъвка за коса в ред.Поставка-държач за каучук поддържа ред в стаята на дъщеря си.Прозрачен органайзер, за аксесоари за коса с декорации, подходящ за всеки интериор на стаята vsco за момичета или самостоятелна стая.Вече няма нужда да се рови в чекмеджето на бюрото в търсене на идеалният аксесоар за коса!Спестете място и изхвърлете от шкафа дъвка за коса.Прозрачен акрил подходящ за всяка спалня / баня, отлично допълнение към туалетному маса. (Побира много каучук). 【Чудесно за подаръци】 Е идеален за вашия най-добър приятел, жена, сестра, приятелка, любим или момичета VSCO. [Най-добрият избор за подарък] Страхотни подаръци за подрастващите момичета.- ЛЕСНО обслужване, ЧИСТИ САЛФЕТКИ = На резинках за декор на стаята НЯМА да РАСТЕ плесен, като в домашно картонени резинках, което ги прави идеален подарък за активна, потного тийнейджър или дъщеря-тийнейджър. * Еластични ленти в комплекта не са включени.Държач за дъвка за коса.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт