Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
WellieSTR 16 Stlye Набор от филц от вълна на Животни, ръчно изработени Кукли, Определени за тепане игли (все още Мъниче Кукла, Мини-Брошка Decro)

WellieSTR 16 Stlye Набор от филц от вълна на Животни, ръчно изработени Кукли, Определени за тепане игли (все още Мъниче Кукла, Мини-Брошка Decro)

BGN 30.00
 

Налично за поръчка
Продукти

✔ комплекти от вълна, филц "сладки животни" за създаване на увеселителни със собствените си ръце, шият своя собствена очарователна играчка от филц ✔ Брой : комплект за бродерия от привлекателен филц в стил 116 животни.✔Комплекти : за вълна, ровинг и аксесоари, инструкции (тя е на китайски език, но има една картина, за да се покаже). ✔ комплекти от вълна, филц "сладки животни" за създаване на увеселителни със собствените си ръце, шият своя собствена очарователна играчка от филц. ✔Забележка : Полуготови продукти, трябва да направите това сами. ✔ Брой : комплект за бродерия от привлекателен филц в стил 116 животни. ✔Комплекти : за вълна, ровинг и аксесоари, инструкции (тя е на китайски език, но има една картина, за да се покаже). ✔Комплекти : за вълна, ровинг и аксесоари, инструкции (на китайски език, но има една картина, за да се покаже) ✔ комплекти от вълна, филц "сладък домашен любимец", за забавление със собствените си ръце, шият своя собствена очарователна играчка от филц ✔ Забележка : това не е крайният продукт, трябва да направите това сами ✔ Брой : набор за diy от хубаво животно в стил 116. ✔Забележка : Полуготови продукти, трябва да направите това сами.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт