Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Универсална Регулируема Скоба за управление на мотоциклет и Зажимная гредата от Алуминиева сплав, балансир за мотоциклет, диаметър на захващане 7/8 (22 мм) (черен)

Универсална Регулируема Скоба за управление на мотоциклет и Зажимная гредата от Алуминиева сплав, балансир за мотоциклет, диаметър на захващане 7/8 (22 мм) (черен)

BGN 11.29
 

Налично за поръчка
Продукти

Модерен дизайн и ярки цветове, прави своя мотоциклет уникален и привлекателен [Универсално определяне] : На този балансире за мотоциклет може също така да публикувате аксесоари като калъф телефон или външен лампа. Този инструмент за определяне на волана може да ви помогне да закачите кормилото на мотоциклета. [Висококачествен материал] : поперечина мотоциклет е изработена от висококачествена алуминиева сплав; устойчива на надраскване и корозия; трайни не Забравяйте, че ние сме само на няколко крачки. Свободно регулирайте, то може да съдържа и аксесоари като калъф телефон, външна led лампа. [Универсално определяне] : На този балансире за мотоциклет може също така да публикувате аксесоари като калъф телефон или външен лампа. Универсален за волана с диаметър 22 мм 4. [Регулируема] : греда мотоциклет повишава надеждността на волана, намалява вибрациите; помага закачите кормилото на мотоциклета. [Висококачествен материал] : поперечина мотоциклет е изработена от висококачествена алуминиева сплав; устойчива на надраскване и корозия; трайни не Забравяйте, че ние сме само на няколко крачки. [Универсална засаждане] : Този волан за напречната греда мотоциклет универсално подходяща за волана с диаметър 7/8 "22 мм. Изработена от висококачествена алуминиева сплав, която се отличава с устойчивост, висока здравина и устойчивост на корозия.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт