Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
613 Перука Дантела Отпред Боб Коси 13X4 hd Блондинистый Перука Боб Коси, Предварително Выщипанные с Детски коса 180 Dentisy Директни Къса Перуки Боб Блондинки 613 перука дант?

613 Перука Дантела Отпред Боб Коси 13X4 hd Блондинистый Перука Боб Коси, Предварително Выщипанные с Детски коса 180 Dentisy Директни Къса Перуки Боб Блондинки 613 перука дантела отпред бразилски Девица (613 перука Боб,

BGN 1.67
 

Налично за поръчка
Продукти

когато ли? ?613 Регулируем размер на шапка за перука Боб отпред : Размер на шапка за перука Боб 13х4 (21-22, 5 инча) И 4 Гребени от двете страни с регулируеми джапанки, лесно регулируеми, удобно надеваемыми и устанавливаемыми, бесклеевой завързана перука с късо каре. ?Директни къса перуки Боб Предимство на перуки : 180% Плътност 613 перуки от човешка коса на дантели Боб, Бесклеевые перуки, изработени от човешка коса на дантели, перуки от косата на бебето, пълни и дебели предварително выщипанные избелен възли, перуки на дантели с косата на бебето. Не спутывается ли тя И не добри. ? Перука от човешка коса 13x4 "Светъл боб" Качеството на човешките косата : мека и гъста, може да се боядиса, отбелены, завиты и рестайлингованы като вашата собствена коса, плойка безопасно.О : Да, Така е, и ако прекарате Тест, след това ще откриете, че Човешките Косата при Горене ще отделят Бял дим и да се превърне в Пепел; Изкуствени Косата при Горене се образуват Черен дим и се превръщат в Лепкава топка. ? Бърза доставка: Вие ще получите пратката в рамките на 1-3 работни дни (изпратено : 1-дневен доставка, 2-дневен доставка и стандартна изпращането), ако имате някакви въпроси, моля, нека се знае, че ние ще ви дадем задоволителен отговор!.A : целият ни перука от 613 зърна на дантели отпред не добри.Нашата собствена фабрика—имаме самостоятелна голяма фабрика с изискана изработка на производство, нашите перуки пълни, да не хвърли и не спутываются, и можете да ги използвате в продължение на по-дълго време.Високо качество, меки и здрави, дебели и красиви.когато, но се дължи на статично електричество са малко счупени косата и закачено на косата, след измиване всичко ще бъде наред.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт