Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Дръжка за Регулиране на силата на звука Алуминиева Дръжка Завъртане на Потенциометъра Електронна Писалка Регулиране на Тембър за Вал с Диаметър 6 мм с Винт и Гаече?

Дръжка за Регулиране на силата на звука Алуминиева Дръжка Завъртане на Потенциометъра Електронна Писалка Регулиране на Тембър за Вал с Диаметър 6 мм с Винт и Гаечен ключ

BGN 18.85
 

Налично за поръчка
Продукти

УДОБНО се справят с потенциометъра е с матирана повърхност, която осигурява комфортно усещане в ръката; нескользящий текстурный дизайн ви позволява лесно да регулирате силата на звукаВсяка категория се развива продукти, които ние се опитахме, които имат подходящо качество и които ние обичаме себе си.ВИСОКО качество - Дръжка за регулиране на силата на звука е изработена от масивна алуминиева с дълъг живот, тя износостойкая, здрав и издръжлив.Материал : Алуминий.Дълбочина на отвора : 8 мм/0,31 инча.Височина : 13 мм/0,51 инча.Алуминиева дръжка Потенциометъра, Завъртане Електронна писалка Регулиране на Тембър за вал с диаметър 6 мм с един гаечен ключ и винт. Той може да замести своя счупени. с помощта на гаечен ключ и винт. Стандартно оборудване-дръжка за регулиране на силата на звука идва с гаечен ключ 1 бр.ПРИЛОЖЕНИЕ - Дръжка регулиране на тембър е идеален за инсталиране на потенциометре с дръжка 6 mm. за вал с диаметър 6 мм. и винт за PC, лесен за инсталиране и лесен за използване.В момента Eujgoov продава такива категории стоки, като търговско обзавеждане, приборостроене, колекция занаяти, музикални инструменти, продукти за майката и детето.Алуминиева дръжка потенциометъра, Завъртане Електронна писалка регулиране на тембър.

Общи свойства

Material:
Aluminum

Те също купуват с този продукт