Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Собственост Големи Торби за боклук /Торбички за боклук, 6-Галлонные Торби За боклук / Торби за боклук За градината Трапезарията на Хотела (50 броя / опаковка, 2432-3mil)

Собственост Големи Торби за боклук /Торбички за боклук, 6-Галлонные Торби За боклук / Торби за боклук За градината Трапезарията на Хотела (50 броя / опаковка, 2432-3mil)

BGN 0.67
 

Налично за поръчка
Продукти

✅【ТРАЙНИ и ЗДРАВИ】:Качествени малки торби за боклук с обем 4 литра, достатъчно здрава, за ежедневна употреба в дома ✅【Измерване С най-доброто съотношение между цена И качество】 : размер : L : 24 инча, H : 3 инча, дебелината на слоя 3 mils, 50 броя в комплект 1 комплект, само на 50 броя = нето тегло около 2,2 кг, тежкотоварни торби за боклук с оптимално съотношение между цена и качество за спестяване на пари. ✅【Колкото повече КУПУВАТЕ, толкова повече СПЕСТЯВАТЕ】 : Ние сме професионален производител на торби за боклук, колкото повече купувате наведнъж, толкова повече пари можете да спестите. ✅【Измерване С най-доброто съотношение между цена И качество】 : размер : L : 24 инча, H : 3 инча, дебелината на слоя 3 mils, 50 броя в комплект 1 комплект, само на 50 броя = нето тегло около 2,2 кг, тежкотоварни торби за боклук с оптимално съотношение между цена и качество за спестяване на пари.Може да се прекъсне по пунктирана линия.Тези малки прозрачни торби за боклук надеждно предпазват изпускащ и почивките, тяхното не е лесно да се прекъсне.Характеристики : Дебелина ✅-3 mils, достатъчна за ежедневна употреба.Тези малки прозрачни торби за боклук надеждно предпазват изпускащ и почивките, тяхното не е лесно да се прекъсне.✅【Колкото повече КУПУВАТЕ, толкова повече СПЕСТЯВАТЕ】 : Ние сме професионален производител на торби за боклук, колкото повече купувате наведнъж, толкова повече пари можете да спестите. ✅【ЕКО-торби за БОКЛУК】: Произведени от екологично чист материал, без мирис, не туптят, по-трайни са безопасни за използване. ✅【ЕКО-торби за БОКЛУК】: Произведени от екологично чист материал, без мирис, не туптят, по-трайни са безопасни за използване. ✅【ТОЙ ИМА ШИРОК СПЕКТЪР на ПРИЛОЖЕНИЕ】:Той може не само отлично да изпълнява ролята на малко торбата за боклук в градината, в кухнята, на тревата, в спалнята, на улицата, в ресторанта, за боклука, за домашни любимци и детски памперси, но и да стане идеален вариант за съхранение на сезонни вещи и дрехи. ✅- Изработен от 100% пластмаса, подходящ за рециклиране ✅ - Защитено лесно късане ✅ - БЕЗ мирис -произведен от чист полиетилен ✅ - Дизайн със защита от скъсване - позволява да се избегнат проблеми с лаг ✅ - Удобен дизайн, лесно се отстранява. ✅【ТРАЙНИ и ЗДРАВИ】:Качествени малки торби за боклук с обем 4 литра, достатъчно здрава, за ежедневна употреба в дома. ✅【ДИЗАЙН на ТОЧКИ на ПРЕКЪСВАНЕ - ЛЕСНО да се ОТКАЧИ】: Между торби за боклук се използва технология на точки на прекъсване и на тях може да се научи, просто разкъсвана, без да се притеснявате, че те могат да се счупят. ✅【ДИЗАЙН на ТОЧКИ на ПРЕКЪСВАНЕ - ЛЕСНО да се ОТКАЧИ】: Между торби за боклук се използва технология на точки на прекъсване и на тях може да се научи, просто разкъсвана, без да се притеснявате, че те могат да се счупят.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт