Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
FRECI Метални Стенни Подвесная срок На съхранение във Формата На Облак Стенен Висящ Органайзер е Подходящ за Една етажерка / Съхранение на стоки за дома в Банята - Роз?

FRECI Метални Стенни Подвесная срок На съхранение във Формата На Облак Стенен Висящ Органайзер е Подходящ за Една етажерка / Съхранение на стоки за дома в Банята - Розов

BGN 7.20
 

Налично за поръчка
Продукти

5x9За да подредите вашите неща и постигане на добър визуален ефект. - Може да се използва като десктоп украса, така и стенни полици за съхранение.Вградени странични дръжки с удобен изземване позволяват да стреля на тази чанта с рафтове от шкафове или където и да ги няма завинаги.Идеалното решение за организиране на множество предмети - шапки, шалове, видеоигри, аксесоари за пране, бродерия и много други.Тя е здрава и не податливи на корозия. - Уникален дизайн във формата на облак. - Идеален за декориране на дома и рафтове за съхранение.Отвореният дизайн ви позволява лесно да разглеждате всичко, което е в кошницата. Размер : приблизително.Тази подвесная количката е направена от желязо с покритие от външната страна.Така че може да се използва в продължение на дълго време.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт