Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
МОДЕРЕН Комплект за Плетене на една Кука, Прежда 120 g, Смес от 40 Цвята, Вълнени Потници за Тепане, Меко Равно Вълнена Влакна за Игольного Сплъстяване и Мокро Сплъстяв?

МОДЕРЕН Комплект за Плетене на една Кука, Прежда 120 g, Смес от 40 Цвята, Вълнени Потници за Тепане, Меко Равно Вълнена Влакна за Игольного Сплъстяване и Мокро Сплъстяване, Куклено Ръкоделие Направи си сам

BGN 8.66
 

Налично за поръчка
Продукти

Мека ровница притежава висока еластичност и не се хвърли въсиНие ще ви отговорим възможно най-скоро.Плетене на една кука : Това е перфектният комплект за плетене на една кука за начинаещи, тъй като мини-конци, прежди, подходящи за начинаещи проекти.Набор от няколко опаковки прежда е подходящ за всички видове бродерия, плетиво спици и на една кука. Тъй като различни компютри показват различни цветове, благодаря за разбирането, действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението. прежди за плетене на една кука, комплект за плетене на една кука, прежда за плетене на една кука, прежда за плетене на една кука, пухкави и меки.Прежди отлично за плетене на дрехи, аксесоари и предмети за дома. прежди за набиране на персонал за плетене на една кука е отличен за проекти за домашен декор и ръчно плетиво.От опаковки, прежди от различни цветове се получава мека прежда, за деца и възрастни, учещи плетиво.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Прежди за производство на помпонов - това е идеалният стартов комплект за бродерия. подходящ за малки войлочных изделия.Обемна мотки прежда се предлагат в голямо разнообразие от цветове, както и мини-мотки - идеалният размер.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт