Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
XZGDEN Перуки Перука на Косата Обемна Вълна от Човешки Косъм Човешки Косата на Перука на Косата 6x6 Завързана Перука 6x6 Закриване на Перука Прозрачен Дантелен Бразилск?

XZGDEN Перуки Перука на Косата Обемна Вълна от Човешки Косъм Човешки Косата на Перука на Косата 6x6 Завързана Перука 6x6 Закриване на Перука Прозрачен Дантелен Бразилски Перука с приключването на Перука, Завързана Бразилски

BGN 1.00
 

Налично за поръчка
Продукти

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-доброто изживяване от пазаруването Перуки, изработени от 100% човешка коса, съвместими с жени, перуки, изработени от бразилски човешки косъм 130% плътност с детски коса Наоколо, съвместими с черни жени.Перука от естествена коса на дантели 6x6, пряка човешка коса.Висок стил : обемна волна8.Надяваме се, че нашите продукти ще бъде винаги с вас.Бесклеевые перуки : Перуки, изработени от човешка коса с расческами и регулируеми джапанки, лесно се поставят.За нашия марка : имаме собствена фабрика за производство на косата.Високо качество и евтина цена. всички видове перуки са от 100% човешка коса, съвместими с вас по избор : Перуки, изработени от човешка коса на дантели 5x5 / перуки 6x6, преки, обемна вълна, на вълната на вода.Нашата фабрика има 20-годишна история за обработка на коса, и при нас работят хиляди професионални работници.Нашата цел е да ви предоставим възможно най-добрия опит пазаруване. Размер шапчица : среден размер (22,5 инча).копринена, мека, не спутывается, не добри.Дължина на перука : 12-26 дюймов4.Надявам се, че всички ние ще бъдем приятели и ще ви помогнем един на друг.Надяваме се, че нашите перуки ще ви даде увереност и красота.Ние използваме десетки процеси за осигуряване на качеството на нашите продукти.Можете да отидете на парти, среща с приятели, за да излязат в светлина.??????????? Отзиви на купувачи за нашите продукти : Харесва това ? Добър перука, толкова съм изненадана, че го носеше в себе си - най-добрата коса в историята, най-добрият перука за парите си. ??????????? Описание на продукта [перука] ние сме фирма, специализирана в посрещането на нуждите на повечето перуки. Плътност на перука : 130% Плотности7.Бърза доставка : гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни. ако имате някакви въпроси относно перуки от златиста коса, можете да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви помогнем.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт