Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Перуки XZGDEN Перука на Косата Вълнообразни Перука Дантела Отпред коси 13 × 4 Перуки Дантела Отпред с Еластична Лента 4/30 Предварително Выщипанные с Детски коса са Съвм?

Перуки XZGDEN Перука на Косата Вълнообразни Перука Дантела Отпред коси 13 × 4 Перуки Дантела Отпред с Еластична Лента 4/30 Предварително Выщипанные с Детски коса са Съвместими с жените (Цвят: A, размер: 14 инча)

BGN 1.33
 

Налично за поръчка
Продукти

4-инчов предния край завързана перукаЗа нашия марка : имаме собствена фабрика за производство на косата.Надяваме се, че нашите перуки ще ви даде увереност и красота. 100% Естествени коси : всички наши продукти се използват на 100% човешка коса без примеси на синтетични косми или от вълна животни.Еластичната лента и 4 гребени позволяват да се регулира дъвка и гребени, така че те идеално се съчетава и записани.Богат опит и строг контрол на качеството позволяват на нашите продукти е най-добре отговарят на вашите изисквания.Ластични въжета и 4 гребени позволяват да се регулира дъвка и гребени, за да те идеално се съчетава и записани.Бесклеевой, му е по-удобно да се носят с помощта на ръчен бод.Ние зашнуровываем отпред и отзад, без клипинг. 4/30 вълнообразни перука на дантели 13 × 4 с детски коса : Вълнообразни перука се формира при висока физическа температура, без никакви химикали. Най-перука в историята.Еластичната лента : Вътре перука има еластична лента, с помощта на която може да се регулира размера на шапки и лесно за носене.Нашата цел е да ви предоставим възможно най-добрия опит пазаруване.Ние използваме десетки процеси за осигуряване на качеството на нашите продукти.Нашата фабрика има 20-годишна история за обработка на коса, и при нас работят хиляди професионални работници.Минимална загуба, без entanglements и въшки.Надяваме се, че нашите продукти винаги ще бъдат с вас??????????? Отзиви на купувачи за нашите продукти : "развълнувани от това ? добро перука, аз съм толкова изненадан, че го слагам в себе си - най-добрата коса в историята, най-добрият перука за парите си.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт