Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Набор от нежната Гладка Матово червило Dulele 6 Цвята, Устойчиви и Водоустойчив Антипригарная Чаша, Подаръчен Комплект за Грим на устни с Телесен Цвят за Момичета и Же?

Набор от нежната Гладка Матово червило Dulele 6 Цвята, Устойчиви и Водоустойчив Антипригарная Чаша, Подаръчен Комплект за Грим на устни с Телесен Цвят за Момичета и Жени

BGN 1.00
 

Налично за поръчка
Продукти

【Натурални съставки】 - Произведен на основата на зехтин, витамин е, пчелен восък и алое вера за овлажняване на устните 【Избор от 6 кадифени матирана цветове】- пълен размер матово червило са най-популярните цветове. допълнени с луксозен матово покритие, мек като коприна.Кремовое меко матово покритие, което никога не се усеща суха.Запазете вашия перфектен грим през целия ден.Водоустойчив, устойчив на овлажняващ крем.Това е много удобно, много красив комплект за грим на устни, лесно се носи.Высокопигментированная формула, лесно се нанася и бързо петна.Изработен е от натурален пчелен восък.Вече няма нужда да се бори за избор на цвят.Той е водоустойчив и не се придържа към чаша. Хидратиращ копър ще се погрижат за устните си, особено през есента и зимата.Той може да предостави доказателство, ослепителни матов цвят, които ще ви помогнат лесно да се създаде един модерен грим и да демонстрират най-обворожительное женски чар.Осигурява изключителна матовость и мекота.Придайте на вашите устни удобен усещане за лекота и кремообразности. 【Водоустойчив и издръжлив】- Тя да продължи не по-малко от 8 часа.Комплект от 6 замръзналите цветни червила, има добра опаковка. 【Силки изискан и елегантен】- Леко накрасьте устни, подходящ за грим по всяко време на годината, особено в офиса, очаквайки следобедните срещи, пазаруване, лятна парти с приятели.Този ефектен набор от червило с богата пигментация, състояща се от 6 различни матов оттенък телесен цвят, създава ярък цвят с матово покритие.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт