Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Outfmvch It Vitality Руж за устни, Обагрени в Червено Червило Velvet Цвят Грим устни Не Избледнява Хидратиращи Червила За устни По-Пухлая Червило за устни Undone Poppa Блясък за устн?

Outfmvch It Vitality Руж за устни, Обагрени в Червено Червило Velvet Цвят Грим устни Не Избледнява Хидратиращи Червила За устни По-Пухлая Червило за устни Undone Poppa Блясък за устни

BGN 1.96
 

Налично за поръчка
Продукти

)Тази луксозна червило лесно да носите със себе си, тя се побира в джоба си, не отягощая вас, като ви позволява да се прилага грим и запазва тена по-еластична, влажен и бляскава през целия ден. Ярките червила, ультраблестящая червило, която трае през целия ден. блясък за устни течен секси хидратиращ калена матово червило с незалепващо чаша, не выцветающий лесно достъпен цветен подарък за жени 24 часа водоустойчив естествен грим мека извод за устни с телесен цвят glozeпигментированная атмосфера рожден ден velvet ментов нюанс за устни.【Уникален дизайн】 Тази червило е изработена от материал, луксозен дизайн, благодарение на който червило се усеща видоизменени и елегантна в ръката си. набор от матирана водонепропускливи за жени, натурални тъмни цветове 24 часа, матиран устойчив розово-коралов органайзер за грим, четки за рисуване, блески за устни, евтини обемни блески за устни, подаръци за деня на майката, овлажнители, устойчиви, пигментирани, леко по Св.Подходящи за грим по всяко време на годината и за всякакъв повод, особено в офиса, очаквайки следобедните срещи, пазаруване, партита. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате. Валентин, карнавал. 【Подходящ за всеки повод】 Идеален за лична употреба или като подарък на майка си, на жена си, приятелката си за рождения си Ден, на Деня на благодарността, Коледа, Хелоуин или други празници.Блестящ балсам за устни City Кръгъл блясък за устни Profusion Mean Girls Lipstick Мини-маслен блясък за устни.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт