Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Пълнител Instinct Кръгъл Блясък За Устни, Червило Течна Червило с Гланц за Устни За Жени Labiales Mate 24 Horas Originales Течна Червило Тъмно-Червена 24-Часова Червило За устни Устойч?

Пълнител Instinct Кръгъл Блясък За Устни, Червило Течна Червило с Гланц за Устни За Жени Labiales Mate 24 Horas Originales Течна Червило Тъмно-Червена 24-Часова Червило За устни Устойчив Цвят За Устни Беля

BGN 1.33
 

Налично за поръчка
Продукти

Подходящи за грим по всяко време на годината и по всякакви поводи, особено по време на работа в офиса, Срещи, пазаруване, партита идеален за лична употреба или за подарък на мама, съпруга, приятелка за рождения си Ден, на Деня на благодарността, Коледа, Хелоуин или други празници. 【Бърз отговор в рамките на 24 часа 】 Моля, обърнете внимание, че набор от червило може да бъде повреден при изпращане, ако са счупени продукт или не сте доволни от нашия продукт, моля, свържете се с нас и ние ще положим всички усилия, за да ви предложим най-доброто решение. 【Брилянтен & -】 изключително удобна формула и мека крем текстура Лесно се нанася равномерно разпределени под формата на течност и изсъхва До Луксозен бархатистого послевкусия, което се запазва в продължение на няколко часа.Той комбинира в себе си Ненадмината формула с превъзходен комфорт и е проектиран по такъв начин, че да се осигури пълно наситено с покритие Само за един път. Веган и не тестировался на животните. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря ти!).Filler Instinct Кръгъл блясък за устни, червило, течни червила, блясък за устни за жени, червило Mate 24 Horas Originales, течни червила, тъмно-червен, 24-часова, петно за устни, устойчив цвят за устни, отслаивающийся, течни червила, блясък за устни за жени, червило Mate 24 Horas Originales, течни червила, тъмно-червен, 24-часова, петно за устни, устойчив водоустойчив Материал : Цвят : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори изображението може да има малка разлика в цвета.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт