Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Скъпа Набедренная Фляжка за Мъжете, Имат Бутилка за Уиски, Бутилка за Вино от Неръждаема Стомана, Плодов Ликьор във Формата на Банан, Алкохол с Фуния, Имат Бутилка з?

Скъпа Набедренная Фляжка за Мъжете, Имат Бутилка за Уиски, Бутилка за Вино от Неръждаема Стомана, Плодов Ликьор във Формата на Банан, Алкохол с Фуния, Имат Бутилка за Уиски за Мъже И Жени

BGN 6.49
 

Налично за поръчка
Продукти

3 Тегло : приблизително 141 г / 5 мл Опаковъчен лист : 1 * Покет бутилка за уиски 1 * Фуния Забележка : 1.ЛЕКА И портативна : Забавна фляжка малка, лека и му е удобно да носят със себе си, в сладък фляжке лесно и забавно да донесе вино на игри, партита, фестивали или на къмпинг. Колба за алкохол, идеален за съхранение на ликьор, уиски, некислых течности и още много други. ФЛЯЖКА ЗА АЛКОХОЛ : 6.ПРАКТИЧНОСТ : Скрити флакони за алкохол за жените съчетават в себе си елегантен дизайн и функционална практичност.Благодарение на уникалния външен вид, който привлича вниманието, флакони за алкохол за жените придават на други усещания и удължават срока на експлоатация. ФЛЯЖКА ЗА АЛКОХОЛ : 6. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.3 изработени от висококачествена неръждаема стомана скрити флакони за алкохол са надеждни, трайни и добре затворени.ЧУДЕСНОТО КАЧЕСТВО на ИЗРАБОТКА : Скрити колба има лесен и приятен дизайн, повърхност без чеп и приятна на допир.ПРАКТИЧНОСТ : Скрити флакони за алкохол за жените съчетават в себе си елегантен дизайн и функционална практичност.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : Корпус от неръждаема стомана + медна капачка Капацитет : 5 грама Размер : прибл.Също така е подходящ за къмпинг, пикник, риболов и т.3 изработени от висококачествена неръждаема стомана, скрити флакони за алкохол са надеждни, преносима бутилка вино с капацитет от 5 грама от неръждаема стомана е здрава и добре запечатанная, фляжка за алкохол, идеален за съхранение на ликьор, уиски, некислотных течности и още много други. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Фляжка с банан е с жълта тапицерия, е подходящ за вашите любими напитки.Също така е подходящ за къмпинг, пикник, риболов и т.Фляжка с банан е с жълта тапицерия, е подходящ за вашите любими напитки.

Общи свойства

Condition:
100% Brand New
Material:
Stainless Steel Body + Copper Lid
Capacity:
5oz
Size:
Approx. 16*7.9*3.4 cm / 6.3*3.1*1.3 in
Weight:
Approx. 141g / 5oz
Package list:
1 * Pocket Whiskey Bottle:
1 * Funnel:
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт