Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
SOLUSTRE 2 бр., Голяма Сгъваема Кошница за пазаруване, Контейнер за дребни Неща, Кошница за Дрехи, Складное Кофа, Количка, Играчки, Чанта за Спални, Мръсен Органайзер, Кар?

SOLUSTRE 2 бр., Голяма Сгъваема Кошница за пазаруване, Контейнер за дребни Неща, Кошница за Дрехи, Складное Кофа, Количка, Играчки, Чанта за Спални, Мръсен Органайзер, Карикатура за Съхранение на Бельо, Играчки за Пране

BGN 8.80
 

Налично за поръчка
Продукти

- Кофа за дрехи, оборудвани с дръжки, преносими за лесно преместване на кофи за боклук в банята - Добро решение за офиси, спални, кабинет, детски играчки и стаята за съхранение на дрехи в стаята на възрастните хора. - Компактна количка за съхранение на играчки навсякъде, където местата са ограничени.Чанта за сортиране на дрехи : Нейният материал - платно, който се използва дълго време. - Сгъваема кошница за съхранение на бельо, лека и здрава, със закопчалка на шнур за сгъване кошници за бельо.Един добър инструмент за спестяване на пространство, когато се взема душ в банята., Кошница за съхранение на играчки.51 см кош за мръсни дрехи.Сгъваема кошница за дрехи : ГОЛЯМА КОШНИЦА за дрехи -конструкция с двойни дръжки, нейната лесно да се заеме и да се премести, тя е удобна за използване.Информация за стоки, Кофа за съхранение на бельо Тази кошница за съхранение е добро решение за съхранение в хола, банята и т. -Материал : Кофа за съхранение на холщовой тъкан. -Цвят : Както е показано на фигура, кошница за дрехи, с капак.Списък на пакета 1 х Кошница за съхранение на зелено фламинго 1 х Кошница за съхранение на малката звезда Характеристики -Размер : 34x34x42 см. -Той има по-голям капацитет, което спестява място, можете да го поставите на много места, като например спалня, баня, хол и т.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт