Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Голяма Кошница за дрехи BOKEKANG, на Фона На Езда С Антични Ковбойской Шапка с формата на Подкова, Texas Фотография, Кошница за дрехи, Сгъваем Органайзер с Дръжки, Кошница ?

Голяма Кошница за дрехи BOKEKANG, на Фона На Езда С Антични Ковбойской Шапка с формата на Подкова, Texas Фотография, Кошница за дрехи, Сгъваем Органайзер с Дръжки, Кошница за Дрехи, Мръсни Кошница за Дрехи, Играчки

BGN 2.67
 

Налично за поръчка
Продукти

Здрава кошница ще ви позволи по-добре да се съхранява много никаква всячиныАко не са доволни от продукта или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.СГЪВАЕМА КОНСТРУКЦИЯ, Тази сгъваема кошница за дрехи, предназначени за всички ваши нужди в склада. Инструкции за грижа : Не използвайте абразивни почистващи препарати и пералната машина за почистване на сгъваема кошница за дрехи, тя ще навреди на полиэтиленовое покритие. Лека, водоустойчива и износоустойчива.Параметри : Материал : плат Оксфорд. х кошница за дрехи, Качествени материали, произведени от здрав плат Оксфорд.Добро обслужване : Всеки кош за бельо се различава най-качествени. Голям капацитет достатъчно за седмичното пране.В него може да се побере пълно изтегляне на дрехи или аксесоари, играчки, които ще направят вашия дом чисти и спретнати.Дръжка и кош за бельо здраво хванати за удобство за носене и дълголетие.Идеален за общежития колежи, апартаменти, престой в хотел, детска ясла, битови помещения и пазаруване.Сгъване на количката за бельо просто избършете с влажна кърпа или за изпиране на ръка. Идеален размер (приблизително) : 12.Осигурете най-доброто обслужване за вас.Когато трябва да се измие бельо, можете лесно да вземе писалката и да ги напусне, няма нужда да премахнете дрехи.По-удобно : Тази количка има две дойде копчета от всяка страна, стилна и здрава.Идеален подарък : Практичен креативен подарък на мама, съпруга, приятелка, съпруга, приятел, колега, приятел или на себе си за Коледа, Великден, Деня на майката или на други празници, които правят ежедневно пране на дрехите са по-поносимо.6 х" (Д) x 11" (Ш) x 22,7" (В) Помещение включва : 1 бр. Моля, не използвайте пишеща машина, за да го почистване.Съвет на измиване : 1.Кошница за дрехи - Отлично спестяване на пространство в дома си.Идеален подарък : Практичен креативен подарък на мама, съпруга, приятелка, съпруга, приятел, колега, приятел или на себе си за Коледа, Великден, Деня на майката или на други празници, които правят ежедневно пране на дрехите е по-удобно.

Общи свойства

Material:
Oxford fabric.
Perfect Size(about):
12.6(L) x 11(W) x 22.7(H)
Package Includes:
1pc x Laundry Basket:
HIGH-QUALITY MATERIALS:
Made of durable Oxford fabric.:
Lightweight, Waterproof and Wear-resistant.:
FOLDABLE DESIGN:
This foldable laundry basket is designed for all your storage needs.:
Perfect for College dorms, Apartments, Hotel stay, Baby nurseries, Utility room and Shopping.:
STURDY HANDLE:
The soft grip design provides a comfortable and durable user experience.:
The handle and the laundry basket are firmly connected for easy portability and durability.:
LARGE CAPACITY:
The large capacity can store clothes, towels, socks, toy puppets, shoes and other sundries. The sturdy basket can better store a lot of sundries for you.:
Perfect Gift:
A practical creative gift for mom, wife, girlfriend, husband, boyfriend, colleague, friend or yourself on Christmas, Easter, Mother's Day or other holidays that make the daily task of washing clothes more bearable.:
Washing Tip:
1.Please do not use a machine to clean it. The folding laundry hamper just wipe it with a damp cloth or wash it by hand. :
2.Care Instructions:
Do not use abrasive cleaner and washing machine to clean the Collapsible Laundry Basket, it will damage the PE coating.

Те също купуват с този продукт