Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Красиви Бели Маргаритки Всплывающая Кошница за дрехи, Сгъваема с Капак, кош за Мръсни Дрехи, Кошница за Дрехи, Органайзер за Съхранение на Бельо за Дома, Пране, Пъту?

Красиви Бели Маргаритки Всплывающая Кошница за дрехи, Сгъваема с Капак, кош за Мръсни Дрехи, Кошница за Дрехи, Органайзер за Съхранение на Бельо за Дома, Пране, Пътуване

BGN 0.33
 

Налично за поръчка
Продукти

Идеален за съхранение на играчки, дрехи, книги и други елементи на ежедневна употреба【Сгъваем и преносим】 лек и Лесен за сложении за пестене на място, носене и съхранение навсякъде след края на пране.Той също така е оборудван с две удобни дръжки за носене, които улесняват работата му переноску. Материал и дизайн : Сгъваем количка е изработена от твърда облицовка 210 D.В допълнение към това, съществуват различни модели по ваш избор. Капацитет : 15,7 х 15,7 х 18,5 инча, в сгънат вид е 15,7 х 15,7 × 2 инча.Тази сгъваема кошница голям размер, лесно складывалась апартамент за съхранение, когато е необходимо.Когато не се използва, просто го сгънете, за да се спести място. 【Размер】 Размер кошници за бельо е 15. 【Материал】 е Изработен от лигавицата 210 D (лепене), здрав материал и здрава конструкция гарантират дълги години за съхранение на бельо.5 размер в сгънат вид е 15,7 х 15,7 × 2 инча. Полезни съвети : Не се пере в машина, да не се избелва, да не се излага на суха четка и не се сушат в перална машина.Освен това, той има добри бутони и слайдер. Повод : къща/ Перални / Игрална зала / Шкафове / Баня / Спалня / гардероби / общежития / Пътуване 5.Никога повече не се притеснявайте за това, къде да се съхраняват громоздкую пластмасова или ракита кошница със стандартен размер.Защо избрахте нашите Красиви кошници за бельо с бели маргаритками Pop Up? 1. Нашата чанта за бельо може да се използва като слайд-изложени коша за пране, количката за играчки или го сгънете апартамент за обзавеждане опаковка, в пътя.Особено е отличен за къща, юноши и стаи в общежитието.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт