Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
AGIPS ниско напрежение на Лампата 10ШТ 50 W 110x140 мм Led COB Флип-Чип 5000ЛМ Квадратен COB Led Мъниста Модулна Лампа DC 12 В светлината на Прожекторите Източник на Лампи за направи с?

AGIPS ниско напрежение на Лампата 10ШТ 50 W 110x140 мм Led COB Флип-Чип 5000ЛМ Квадратен COB Led Мъниста Модулна Лампа DC 12 В светлината на Прожекторите Източник на Лампи за направи си САМ Работен Светлина Битови Лампи

BGN 29.07
 

Налично за поръчка
Продукти

Характеристики : 1 Висококачествени материали. Полезни съвети : Това е ниско напрежение на лампата.COB led-мъниста са проектирани с ниска консумация на енергия.Недостатъци : тя трябва да се свърже с ниско напрежение, което не е обичайно за 110 или 220 V.Има различни сценарии на приложение, като дом, офис, автомобили, къмпинги, където можете да носите led крушка със себе си.Бързо се охлажда.По-дълъг живот : тъй като схемата работи на постоянен ток с ниско напрежение, се използва по-малко компоненти и продължителността на живота се увеличава.Много ниска консумация на енергия.Технически характеристики на : Име на продукта : COB Led Flip СһірБренд : Ranpoколичество : 1 бр.Предимства на ниско напрежение лампи : сигурност : ниско напрежение на лампата обикновено са 12, В / 24/36 В, които са безопасни за човешкото тяло при пренапрежение.Външният им вид е направена просто и стилно. Приет УДАР (обломоки на борда), ФК (интеграция chip размер обръща).Използвайте в места с висок коефициент на сигурност.Малък размер : силата на звука може да се направи колкото се може по-малко, тъй като за това не са необходими сложни схеми.Моля, потвърдете напрежение вашето домашно оборудване, за да се избегнат ненужни проблеми при избора на продукти. Широко приложение. Led мъниста COB са лесни за инсталиране, лесни за употреба и са безвредни за околната среда.Тъй като се използва постоянно напрежение, може да се избегне стробоскопического явление при използване на променлив ток.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт