Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Песвети Прегръща Кучето Легло Легло Котка Поничка Малък домашен Любимец Средна Калъф Моющийся Междина Уютно Меко Плюшевое Одеяло през Цялата Velvet Кученце (23,6 кафе ?

Песвети Прегръща Кучето Легло Легло Котка Поничка Малък домашен Любимец Средна Калъф Моющийся Междина Уютно Меко Плюшевое Одеяло през Цялата Velvet Кученце (23,6 кафе цвят)

BGN 25.99
 

Налично за поръчка
Продукти

За да не повлияе на използването на форми, не се препоръчва честото почистване 【Лесен за】 Домашни животни могат да създават особени проблеми с прибирането на реколтата, така че, за ваше удобство цялата легло за домашни любимци може да се пере в машина.След изсъхване леко похлопайте, за да вата се превърна в пухкаво.За да не повлияе на използването на форми, не се препоръчва честото почистване. 【НЕСКОЛЬЗЯЩЕЕ ОСНОВА】 ЗА да се гарантира сигурността на домашни любимци отдолу основа на легла за домашни любимци оборудвано нескользящим силиконово покритие, намаляващо подхлъзване по повърхности без килим. 【ХАРЕСВА или ГАРАНЦИЯ КЛИЕНТА】 Ние сме толкова уверени, че на вас и вашето кученце ще се радвате на нашата легло за кучета.Ако нашият продукт се сблъскате с някакви проблеми с качеството, ние веднага ги решим.【ИЗБЕРЕТЕ РАЗМЕРА на】 Кафе; Голям, 23,6 "х 23,6", за малко куче с тегло до 25 килограма.След изсъхване леко похлопайте, за да вата се превърна в пухкаво. 【ПО-ДЪЛБОК СЪН】Благодарение на уникалния дизайн на нашата топла легла за домашни любимци домашни животни могат да се удължи или да се сгуша в зависимост от това, което за тях е най-удобно!Нашата закрит куче на легло с приложените към нея с одеяло за домашни любимци, просто е необходимо животните, които се крият или да ровя в дупката!. 【ИЗБЕРЕТЕ РАЗМЕРА на】 Кафе; Голям, 23,6 "х 23,6", за малко куче с тегло до 25 килограма. 【НЕСКОЛЬЗЯЩЕЕ ОСНОВА】 ЗА да се гарантира сигурността на домашни любимци отдолу основа на легла за домашни любимци оборудвано нескользящим силиконово покритие, намаляващо подхлъзване по повърхности без килим.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт