Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
. Име цветове: кафе, комарници, 2-В-1 Котешка Легло, Гнездо за домашни любимци, Подложка за малки Кучета, Котки, Домашен легло за домашни животни, Развъдник за Кученца, ?

. Име цветове: кафе, комарници, 2-В-1 Котешка Легло, Гнездо за домашни любимци, Подложка за малки Кучета, Котки, Домашен легло за домашни животни, Развъдник за Кученца, Нежна Плюшен Възглавници за почивка на домашни

BGN 1.00
 

Налично за поръчка
Продукти

Получаване на опаковката и извадихме я от вакуум пакет, спрессованное гнездо за домашни любимци може бързо да се възстанови в първоначалния му състояниеТОПЛО ПЛЮШЕН ЛЕГЛО-ПЕЩЕРА за ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ : е Направена от висококачествен кратък плюшени, меки и удобни, изпълнен с еластична полипропиленовым памук.Информация за спецификация : . Начин на ОПАКОВКАТА : Кошче за домашен любимец, опаковани във вакуумна опаковка с бутон за отваряне и затваряне, което го прави лесно съхранение и транспортиране.ПОДХОДЯЩ ЗА КУЧЕНЦЕ, КОТЕ Или други МАЛКИ ЖИВОТНИ : Легло-пещерата е с дължина 50 см (19 см), ширина 32 см (12 инча), униформи 30 см (11 см).Може да служи за постелка в пещера или легло за домашен любимец, така че той може да се отпуснете, да се отпуснете, да играете или да спи.Препоръчва се за домашни любимци с тегло до 4 кг. ⋅ Моля, помисли за малка разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Подходящ за малки кучета, котки, зайци, хамстери или по-малки животни Размер подвижни плочи : 90x55 см (35x21 '); подходящи за домашни любимци с тегло до 5 кг Опаковка : легло-пещера за домашни любимци + вакуум пакет Ползване : целогодишно Цени : 465примечания : ⋅ поради разлика в размера и настройките на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт