Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Маска за очи с Алое Вера MASHELE - 60 бр - Лепенки с Хиалуронова киселина и колаген, под очите Тъмни кръгове и подпухналостта (маска за очи с алое)

Маска за очи с Алое Вера MASHELE - 60 бр - Лепенки с Хиалуронова киселина и колаген, под очите Тъмни кръгове и подпухналостта (маска за очи с алое)

BGN 3.35
 

Налично за поръчка
Продукти

След почистване на лицето нанесете на своя обикновен хидратиращ крем и вземете пинсети парче тампони за очиНе е необходимо да избършете го. Нанесете на тампон за очи в сухата част на очите за 15-20 минути, след това извадете. [Действие на продукта] Предотвратите сухота, лющене и други проблеми на кожата с натурален корейски средство за грижа за кожата като Алое вера чудесно средство срещу отоци под очите изглеждат и се чувстват отпочинали и омоложенными с помощта на средства на отоци под очите и тъмните кръгове от MASHELE beauty products, което намалява отока и придава ви по-младежки вид; задължителна козметично средство за лечение на торбички под очите при жените и мъжете. Оставете за около 20 минути и вмассируйте в някоя серум, който е останал на кожата след отстраняване на маската за очите. Ако имате някакъв дискомфорт, незабавно прекратете използването. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Избягвайте директен контакт с очите. Внимателно нанесете излишния гел върху кожата на 3-ти пръст за допълнително усвояване. Само за външно приложение. [Начини на прилагане] 1. Дръжте ги в хладилника за допълнително охлаждане.Уморени ли сте да се справят с подути очи и тъмните кръгове, от които можете да изглеждате много уморена и постаревшей?Гел маска за очи с алое Вера [ Компоненти на продукта] Екстракт от плодовете на нар; екстракт от тученица; екстракт от hydrocotyle asiatica; екстракт от glycyrrhiza glabra; хидролизиран колаген; эластоза; гума ксантан; хиалуронова киселина; калин на прах.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт