Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
BESTonZON 4 бр. торби по-Топло, за мъже, за употреба, Преносим Небето е синя чанта за хранене, за Торта, Пица, Пикник, за съхранение, за Ланча, Сини чанти За Пътуване, като Пе?

BESTonZON 4 бр. торби по-Топло, за мъже, за употреба, Преносим Небето е синя чанта за хранене, за Торта, Пица, Пикник, за съхранение, за Ланча, Сини чанти За Пътуване, като Переноска за продукти, за носене, за Bento,

BGN 1.00
 

Налично за поръчка
Продукти

КОНТЕЙНЕР за дамска ЧАНТА-тоут - този пакет за бэнто ще запази вашите продукти-топли, студени или пресни. - Цвят : синьо небе.ЧАНТА за обяд от АЛУМИНИЕВО ФОЛИО - в тази чанта за обяд можете да поставите обяд-бокс, закуски, сладкиши, храни за вкъщи, плодове и други обекти. Чанти за обяд Характеристики-Материал : Нетъкан текстил.Кръст Бод Пакет включва 1 х Комплект от 2 бр.ЧАНТА за ДОСТАВКА на ПИЦА - Тази чанта е подходяща за училище, на работа, на пикник и други дейности. - Този пакет за съхранение ви дава възможност да се храни топли или студени, и ги запазете свежи. - Споделете със своите приятели и семейството си, тъй като е практичен пакет за обяд.МНОЖЕСТВО чанта-ХЛАДИЛНИК за ОБЯД - споделете я със своите приятели и семейството си като практична чанта за обяд. - Произведен от нетъкан материал, издръжлив на употреба. - В тази чанта за обяд можете да поставите обяд-бокс, мезета, торта, храни за вкъщи, плодове и други обекти. чанта за доставка на пица Е набор от пакети за обяд, които са изработени от нетъкан текстил, трайни в употреба.ПАКЕТ за обяд С ПРЕСНИ КОНСЕРВИ - Висококачествени материали и е тънка работа правят този пакет е траен и може да се използва в продължение на дълго време. Информация за стоки Чанта-тоут-контейнер Подходящ за жив дейности, пикник, поход в парк за развлечения, занимания в училище и т.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт