Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
RalChyez Тактическа Чанта за Обяд, Голяма Тежкотоварни Двуетажна Случайна Кутия за Обяд, Запечатани Разтегателен Чанта-Хладилник с пагон за Възрастни, Мъже, Жени, Рабо?

RalChyez Тактическа Чанта за Обяд, Голяма Тежкотоварни Двуетажна Случайна Кутия за Обяд, Запечатани Разтегателен Чанта-Хладилник с пагон за Възрастни, Мъже, Жени, Работа, Риболов, Пикник, Туристически, Черен

BGN 15.20
 

Налично за поръчка
Продукти

В сравнение с други сетчатыми странични джобове, по-ефективно изолирующими прах, които осигуряват чиста зона за салфетки!Конструкция на отваряне на цип с лямками molle за предотвратяване на изтичане на информация при използване на малки предметиЧанта с цип отпред и отзад надеждно съхранява вашите финанси или купа. Подобряване на живота на нашите клиенти с помощта на най-красивите и безопасни стоки. пяна повишена плътност, дебелина 8 мм, с нетъкан материал под тежка рамка от плат Оксфорд и подплата от нетоксична алуминиево фолио осигурява по-добър изолационен ефект в сравнение с други, запазва ястия студени или пресни, за предотвратяване на загуба на хранителни вещества.Всичко в една двуетажна дизайн, удобни за къмпинг, пикник, работа или друг повод.Поздравете изненади и възможности в живота.Общият капацитет 20 литра, вмещающая дори 3 готови ястия или 32 банки (330 мл)! Най-горния слой обем 6 литра с възможност за разширения идеален за 8 буркани, на дъното слой обем 14 л е подходящ за 24 кутии или 3 големи обяд кутии с напитки, плодове.Еластичен джоб от дясната страна за съхранение на бутилки, чадър, кърпи. 【Добра изолация】Тактически обяд-бокс с 4 слоя изолационен материал помага за поддържане на храната топла или студена в продължение на 7-8 часа.Идеален подарък за баща си, момчето или мъжа си!.Водете положителен и здравословен начин на живот. 【Водоустойчив и стягане】 е Изработен от водоустойчив плат Оксфорд 600 D за трайност и устойчивост на надраскване.Висококачествена облицовка от нетоксична алуминиево фолио и безпроблемна продукт термично пресоване на 100% пропускливост и не расплавляются лесно.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт