Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
WERNNSAI Flamingo Lunch Bag - Чанта за обяд с неопреновой изолация, чантата-хладилник с Тропически Шарките на Ананас, Градинска чанта-Тоут за Детски Пикник, Училищната работа, П?

WERNNSAI Flamingo Lunch Bag - Чанта за обяд с неопреновой изолация, чантата-хладилник с Тропически Шарките на Ананас, Градинска чанта-Тоут за Детски Пикник, Училищната работа, Пазаруване, Водоустойчив и Множество

BGN 2.67
 

Налично за поръчка
Продукти

Предпоставка включва : 1x чанта за обяд от фламинго【Безопасен материал】 - При съхраняване на хранителни продукти за безопасност е най-важното.Също така може да се сгъва и не заема много място, когато е празна. Подходящ за всички възрасти.Практическо използване : Може да бъде чанта за обяд, чанта за пикник, косметичкой, чанта за пазаруване и официални подарък.Размерите му са приблизително 11,8 "x 11,8" x 6,3" (30x30x16 см). 【Нашето предимство】- Изцяло проектиран и произведен от нас самите, подобрен процес на печат, устойчивостта цвят и липсата на избледняване, трайност и мекота на допир, машинно пране и лесно изсушаване.Подходящ е, както за деца, така и за възрастни. 【Нежен дизайн】-Двойна разпечатки с фламинго и тропически растения, визуална наслада; Утепленная подплата запазва храни и напитки, прохладни и свежи; идеален за охлаждане на храни, за пикник, пазаруване, подаръци. Характеристики и предимства - Утепленная подплата : Съхранявайте храната студена или топла в продължение на 2-4 часа, за да можете да се насладите на прекрасните гозби, когато дойде време за вечеря. 【Простор】 -Размер на 11,8 "x 11,8" x 6,3" (30x30x16 см). 【Здрав цип】- Здрав найлон цип за плавно опъване, не е остър, дълъг живот и здрав, осигурява на вас и вашето семейство по-интимна защита.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт