Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
XZGDEN Удължен Перука с Плитки за черни жени с Детски коса Около Синтетични Предварително Выщипанных холандски Близнаци, Черни Плетени Перуки на Дантели, Натурална е?

XZGDEN Удължен Перука с Плитки за черни жени с Детски коса Около Синтетични Предварително Выщипанных холандски Близнаци, Черни Плетени Перуки на Дантели, Натурална ежедневни облекла (Цвят: blond, размер: 36 см)

BGN 7.59
 

Налично за поръчка
Продукти

Понякога цвят може да се различават малко от снимките от настройките на цветовете на вашия монитор на компютъра или по други причиниНие сме винаги готови да помогнат : да се грижи за клиентите е наш основен приоритет!Можете да сменяте или да си върнат своя набор, ако той не ви напълно доволни.За спутывании Що се отнася до синтетични перуки, те спутываются в минимално количество. Съберете косата на кок. Материал рамка : швейцарско дантела. Цвят : същата, като тази на снимката (вид забележка : в различни монитори цвят малко по-различно).Благодаря ви и приятно пазаруване!. Извадете перука от опаковки, на няколко пъти добре разклатете го, за да го гледам по подразбиране.100% японски производство, меки перуки. Плътност : перуки плътност около 150%.Ние сме винаги тук, за да помогнем и да отговорим на всички имейли в рамките на 24 часа, 7 дни в седмицата.Състав : Коса от фибри 1. Измийте и грижи, с помощта на малко мек шампоан в студена вода. Първо срешете косата с четка или гребен с метална заколкой.Моля, обърнете внимание, че перуката трябва да се съхранява на хладно и сухо място.Етапи на носенето на перука : 1. Срешете косата си, след като са напълно сухи и ги сложи на поставка за перуки за съхранение. Всички перуки, направени от синтетични косми трябва да има минимална загуба и спутывание, че е нормално явление. Шапчица : шапчица среден размер, обиколката на 22-22,5 инча, с регулируеми джапанки и 3 расческами. Сложете си перуката на главата си и издърпайте регулируеми бретельки, за да те долепена до главата.Тъй като миене на перука : 1.Завързана перука отпред, навързани наполовина ръчно, с Т-образната част.Шапчица и дантела обиколката на 25 инча, растянутая средната шапчица (среден размер капачка) с 6 расческами. Застегните въжета и отново срешете перуката.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт