Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Vero Beauty Директни Перуки на дантели От Човешка Коса 13x4 HD Прозрачни Перуки На Дантели От Човешка Коса, предварително Выщипанные, 180% Плътност, Скъпа-светли Перуки, изра?

Vero Beauty Директни Перуки на дантели От Човешка Коса 13x4 HD Прозрачни Перуки На Дантели От Човешка Коса, предварително Выщипанные, 180% Плътност, Скъпа-светли Перуки, изработени От Човешка Коса За черни жени от 20

BGN 1.33
 

Налично за поръчка
Продукти

Време за доставка и поддръжка на】 1-4 работни дни и 24 часа обслужване на клиенти, приемаме рекламации и обмен в рамките на 30 дни без причина. 【Плътност на перуки в дантели от човешка коса】 плътност бразилски перуки на дантели от човешка коса 180%, права коса, предварително выщипанные по линията на естествена коса. средният размер на шапки (22-22, 5 инча), с 4 расческами и регулируеми джапанки, идеален за повечето хора. ?Стоката : Перука от естествена коса на дантели омбре, плътност на 180%, перуки, изработени от човешка коса на меден цвят за черни жени, красив цвят и стилен външен вид ще ви помогнат да промените своя стил и да станат по-уверени и чаровни.【HD Синтетични косми на дантели перуки, изработени от човешка коса Материал 】 100% естествени коси бразилски права перука на дантели, не добри.когато и не спутывается, косата може да се къдри, боя се, къдри, издръжливи, за многократна употреба и рестайлинговые, като вашата собствена коса. 【Качеството на перуки】 13x4 прозрачни дантелени предни перуки, без загуба и entanglements, мека и копринена, пълни и дебели. 【Плътност на перуки в дантели от човешка коса】 160% плътност бразилски перуки на дантели от човешки косъм, права коса, предварително выщипанные естествен косъм.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт