Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Радиатор твърдотелно устройство EZDIY-FAB M. 2 2280, Двупосочен Радиатор, Високопроизводителни твърди дискове за PC/PS5 за твърдотелно устройство за съхранение на PCIE NVME M. 2 и?

Радиатор твърдотелно устройство EZDIY-FAB M. 2 2280, Двупосочен Радиатор, Високопроизводителни твърди дискове за PC/PS5 за твърдотелно устройство за съхранение на PCIE NVME M. 2 или SATA M. 2 - Черен

BGN 4.42
 

Налично за поръчка
Продукти

Радиатор от алуминиева сплав с най-голям тепловыделением разработен специално, за да 1x MСпециално предназначени за настолни компютри, на този радиатор M.Това увеличава топлинна повърхност за ефикасно охлаждане, което, от своя страна, позволява да се избегне регулиране на температурата и увеличат производителността на вашето устройство. 2 SSD е съвместима с един карам M.Конструкция с отводнителни канали от алуминиева сплав, дизайн на двустранния охлаждане значително увеличена площ за разсейване на топлината. Лесен за инсталиране.Чрез абсорбиране на топлина от устройството, разпространява го нагънат алуминиева повърхност на радиатора.Екстремни скорости на NVMe PCIe отделят излишната топлина. Алуминиев материал за най-добро разсейване на топлината и максимална ефективност. 2 2280 SSD, идеален за Samsung 850 EVO, 860 EVO, 960 EVO, 970 EVO, 950 PRO, 960 PRO, 970 PRO et Използването на силициеви пластини с висок коефициент на термичен фазов преход значително подобрява топлопроводимост.Цялостно отвеждане на топлината, охлаждащ ефект при температура от 10 ° C до 30 ° C (варира в зависимост от околната среда).Радиатор EZDIY-ТЪКАНИ, предназначени за бърз и лесен монтаж и демонтаж.Съвместим с твердотельными флашки Singel/Double sided M. 2 SSD до безопасна температура за да се избегне прегряване и регулиране, повишаване на производителността на вашия компютър.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт