Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
AboveTEK на Дребно павилион Поставка за iPad и противоугонный Притежателя стойка за таблет с ключалка - 360/320 POS Завъртане и Заключване, за да се защитим поставка за таблет?

AboveTEK на Дребно павилион Поставка за iPad и противоугонный Притежателя стойка за таблет с ключалка - 360/320 POS Завъртане и Заключване, за да се защитим поставка за таблета, закопчалка за работния плот Подходящ

BGN 2.00
 

Налично за поръчка
Продукти

?"-?Висока гъвкавост - Въртящо се на 360 ° основа и стена за таблет в комбинация със сгъване за монтиране на стена осигуряват несравнимо настройки за набор на текст или демонстрации без загуба на никакви ъгли на видимост.За секунда настройте дисплея между касата и от страна на купувача или незабавно предайте на пейзажна / портретен режим.Утяжеленное основа и твърд сгъваем скоба осигуряват солидна конструкция, която издържа тегло големите таблети и интензивна експлоатация устройство - стойка за таблети професионален клас.НЕПРОМОКАЕМИ поставка за IPAD - ФИКСИРУЕМЫЙ скоба за работния ПЛОТ : анти-кражба pos-поставка за ipad, отличен защитен замък за таблет, дизайн, готов за работа в един павилион, и сверхзащищенное планина за таблет правят тази поставка идеална стойка за i Pad и Samsung Mini Surface, Samsung Galaxy Tab, Google Pixel Slate, Пожар или всеки професионален таблет от 7 до 11 инча, който не можете да си позволите да загубите.Ориентиран към бизнес - Два размера скоби с гумена подплата заедно ??? ?"-??.Висока гъвкавост - Въртящо се на 360 ° основа и стена за таблет в комбинация със сгъване за монтиране на стена осигуряват несравнимо настройки за набор на текст или демонстрации без загуба на никакви ъгли на видимост.?" ??????? ?? ??? ??????? ???? ????? ?? ?????? ??????????? ?? ??? ????? ?? ?.?" ?????????), Перфектната поставка за докинг станция, идеална за голямо или малко планшетным PC, обикновено използвани в ресторанти, търговски обекти, офиси. Система на завоя стойка за ipad за бързо изпълнение на поръчките в търговията на дребно или ресторант.?" (?????? ??????? ???? ???? ??? ????? ??? ????? ???? ???? ?.?" ?????????), Перфектната поставка за докинг станция, идеална за голямо или малко планшетным PC, обикновено използвани в ресторанти, търговски обекти, офиси.?" (?????? ??????? ???? ???? ??? ????? ??? ????? ???? ???? ?.По-БЪРЗО ОФОРМЛЯЙТЕ поръчка, по-висока ПЕЧАЛБА - АВТОМОБИЛЪТ може да ускори работата на касови точки : завъртане на 360 ° и переворачивание таблет на 320 ° в този модел настолна поставка за ipad със защита от кражба означава, че можете да направите поръчка, обърнете таблет на 320 ° за да се подпише и да каже : "СЛЕДВАЩИЯТ!".Устойчива опора - Лек и плавен завой на притежателя на скоба /ръкохватка осигурява висока ефективност в условия на повишено натоварване.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт