Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
30 бр. Скрепка за хартия, под формата на Звезди, Скоба за Отметки, Скъпа Скрепка за Хартия, в Папка, с Метално покритие, Канцеларски начална Училищна библиотека (Розов?

30 бр. Скрепка за хартия, под формата на Звезди, Скоба за Отметки, Скъпа Скрепка за Хартия, в Папка, с Метално покритие, Канцеларски начална Училищна библиотека (Розово злато)

BGN 2.67
 

Налично за поръчка
Продукти

Той е много подходящ за дома, училището или офис употреба Всички продукти фотографируется в студиото. ● Прост и стилен дизайн, удобно за съхранение.Освен това, mini сладко one - това е добра идея за подарък.Поради различните монитори ще бъде малка разлика в цвета 2. ☆ Характеристики : Нашите кламери може да бъде здраво закотвени на хартия и не соскользнут веднага. ☆ Материал : Изработен е от здрава метална тел + винилови настилки, антикоррозийное, не е лесно да избледнява, и може да се използва в продължение на дълго време. ☆ Размер : Размерът на всяка кламери е 30 * 30 мм /1,18 * 1,18 инча.☆ Материал : Изработен е от здрава метална тел + винилови настилки, антикоррозийное, не е лесно да избледнява, и може да се използва в продължение на дълго време.Той е много подходящ за дома, училището или офис употреба. ☆ Модерен дизайн : Красива и модерна форма на звезда, малка и практически, ще донесе много удоволствие в живота си да учат и работят, както и ще скучна работа и учебно време интересни. ● Лесен монтаж и демонтаж, не се плъзга веднага. ☆ Сфера на приложение : може да се използва за организиране на офис, училище и ежедневието на файлове, папки с отметки и декоративни папки за водене на бележки, щипки за пари, кламери за ценни книжа и писма. ● Цвят : златен и розово злато ● Опаковка 30 * скрепка за хартия ● предпазни Мерки 1. ● Компактен дизайн, може да предотврати появата на ръжда върху метални хартия.Той е малък по размер и е лек на тегло, което улеснява неговото переноску.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт