Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Калъф с шарките на стича за Apple Airpods 3, комплект аксесоари, 8 в 1, защитен калъф, силиконов калъф с 3D модел на Аниме/ключодържател/ метален стикер от прах/ защита от загу?

Калъф с шарките на стича за Apple Airpods 3, комплект аксесоари, 8 в 1, защитен калъф, силиконов калъф с 3D модел на Аниме/ключодържател/ метален стикер от прах/ защита от загуба на въже.Най-Добрият Подарък...

BGN 2.67
 

Налично за поръчка
Продукти

Специално проектиран за своята практика Apple Airpods 3Калъф за зареждане на Apple Airpods 3 с дълготрайна защита от надраскване не оставя scuffs и остава чист.Точно конструкция на бутона за захранване и USB конектори. и мек силиконов ремък за слушалки, който предпазва от загуба, окачен на врата му, еластичен на шийката на въжето се осигурява усещане за мекота при допир и подобрява комфорта. ♚ 【Безопасно и комфортно】 : имаме си хубаво пръстен в същия стил и ключодържател с бродерия, вие кука към своите ключовете, за да не се притеснявате за загуба, не само са удобни за носене със себе си, но и украсете вашите Apple Airpods 3. ♚ 【Безопасно и комфортно】 : имаме си хубаво пръстен в същия стил и ключодържател с бродерия, вие кука към своите ключовете, за да не се притеснявате за загуба, не само са удобни за носене със себе си, но и украсете вашите Apple Airpods 3. ♚【Симпатичен външен вид】 : Нов дизайн през 2023 г.Само калъф (Airpods 3 в комплекта не са включени).Най-добрият подарък за вашите Apple Airpods 3. и мек силиконов ремък за слушалки, който предпазва от загуба, окачен на врата му, еластичен на шийката на въжето се осигурява усещане за мекота при допир и подобрява комфорта.Специално проектиран за своята практика Apple Airpods 3.Само калъф (Airpods 3 в комплекта не са включени).Най-добре да изберете като подарък за приятелите и семейството си за Деня на благодарността/Коледа/нова година.Никога не губете Apple Airpods 3. ♚【Аксесоари и сервизно обслужване】 : Изработена силиконов калъф/ключодържател / карабина/ метален стикер за прах/ четка за почистване и защита от загуба на въже/ държач за каишка за часовник / опаковка за сух и влажен употреба с алкохол, специално разработен за Apple Airpods 3.Колекция за фанатици бод!Калъф Airpods 3 е изработен от качествен мек силикон, без мирис, устойчив на надраскване, ударопрочен, не се плъзга и е здрава.Изработена калъф с анимационни дизайн ще даде на вашия Apple Airpods 3 уникален, модерен и готино вид.♚【Съвременен дизайн】 : Шият калъф Airpods 3. В комплект с калъф въпрос на здрав карабинер, която позволява надеждно закрепване на калъф Apple Airpods 3, пътни чанти, панталони и т.Изработена калъф с анимационни дизайн ще даде на вашия Apple Airpods 3 уникален, модерен и готино вид. ♚【Съвременен дизайн】 : Изработена калъф за Airpods 3.Калъф за зареждане на Apple Airpods 3 с дълготрайна защита от надраскване не оставя scuffs и остава чист.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт