Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Калъф за iPad Air 4-ти / 5-то поколение 10,9 инча (2020/2022) от естествена италианска кожа клас Премиум, Тънък калъф /smart-фолио с двойна стойка и функция за автоматично преминава

Калъф за iPad Air 4-ти / 5-то поколение 10,9 инча (2020/2022) от естествена италианска кожа клас Премиум, Тънък калъф /smart-фолио с двойна стойка и функция за автоматично преминаване в режим на готовност (кафяв)

BGN 31.11
 

Налично за поръчка
Продукти

Двойна позицията на влакчета? 100% естествена КОЖА - Всеки калъф Casemade е изработен от най-добрата естествена телешка кожа. ?ПОСТАВКА за КЛАВИАТУРА и грубо видео - Всеки договор на кутията служи като стойка.Ние използваме само материали от най-високо качество. 100% Естествена кожа.Вътрешната повърхност на обшита с мек матирано микроволокном, на който на екрана не се драска, а ударопрочная поликарбонатная форма гарантира перфектна фиксация всеки път. ?ФОРМА ПО ФОРМА - Наскоро обновена и подобрена форма.Мека на допир поликарбонатная форма.Вашият i Pad ще бъде здраво и сигурно закрепени.Просто сгънете надолу за набор на текст или нагоре за гледане на филми.Функция сън / будно състояние.Тънък, Лек дизайн.Допълнителна каишка за своята практика е включено в комплекта на доставката. ?ЛЕСЕН ДОСТЪП - на Отвора на страничната част на корпуса осигуряват достъп до всички външни функции на i Pad, включително камера, конектор lightning, корекция на силата на звука и жак за слушалки.Основни характеристики на продукта : .Кожен калъф за i Pad Air 4/5 също е снабден с функция двухпозиционной влакчета, което позволява с лекота гледате филми, сърфирате в мрежата или да се свържете към предизвикателствата zoom.Кожен калъф премиум-клас за i Pad Air 4/5, изработен от висококачествени материали, произведени от богата естествена италианска телешка кожа, която с течение на времето придобиват характер на застаряването.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт