Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
2 Опаковане на Дебелото стикери за автомобил с секси момиче – Етикети с участието на Лоша Риба на поръчката – Забавно Сладко стикер - Висококачествен Гланц, Перман?

2 Опаковане на Дебелото стикери за автомобил с секси момиче – Етикети с участието на Лоша Риба на поръчката – Забавно Сладко стикер - Висококачествен Гланц, Перманентен винил, водоустойчив до 6 години на закрито и открито

BGN 1.67
 

Налично за поръчка
Продукти

Бавно махнете стикер с листа или първо нарежете я на малки парчетаВодоустойчиви и издръжливи на дълги години, за да се наслаждавате!Лесно се нанася върху колата, прозорци, огледала, правилно загрунтованный, в противен случай той лесно може да отвалиться.Откъснете едно парче, едновременно приклеивая една част. Отнасяйте се с него внимателно. Vinyl стикер на стената 2.Пратката включва 1.Не отрывайте цялата долната хартия наведнъж. Указания за употреба. С помощта на твърда карти внимателно соскребите от вътрешната страна на кръга и премахване на мехурчета. Гладките стикер на стената с една ръка, като в същото време с другата ръка отлепете защитната хартия от субстрата стикери за стена.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт