Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
За по-добър живот на Ферма Камиони Стенно Украшение на Стената Художествени Стенописи Кленови Листа Реколтата, Самозалепващи Стикер на Стената, за Стая на Тийнейд?

За по-добър живот на Ферма Камиони Стенно Украшение на Стената Художествени Стенописи Кленови Листа Реколтата, Самозалепващи Стикер на Стената, за Стая на Тийнейджър Детска Стая, Вратата на Банята Винил

BGN 0.67
 

Налично за поръчка
Продукти

Това също го прави чудесен избор за временно прилагане или вътрешни прозорциПерсонализирайте своите лаптопи, чаши, чаши, бутилки, автомобили и т.Той многократно и се отстранява, без да се вреди на стената.Доведете в дома си мотивирующую уют и любов.【Няколко възможности размер】 : Ние предлагаме стенни стикери, различни размери, размери приблизително 18/22 инча.Лепило на тази стикер на стената, няма да навреди на вашите боядисани стени, и не ще остави след себе си лепкав месива, като това, което повечето етикети. 【Лесно се нанася】 : Първо изчистете повърхността, отстранете и наклейте стикери за стена.Индивидуални : Ако искате да създадете свои собствени идеи или изображения за етикети, моля, уведомете ни.Ние приемаме персонални стикер.Този стикер за стена може да продължи цял живот на закрито, но може безопасно да бъдат премахнати по всяко време. 【Качествен материал】 : Нашите вдъхновяващи стикери за стена, изработени от действително нетоксичен винил, осигуряването на защита на околната среда. Тази vinyl стикер на стената е идеален за персонализация декор на вашата стая, или за подарък. 【Е подходящ за повечето места】 : Тези вдъхновяващи стикери за стена са подходящи за повечето гладки повърхности, включително стени, огледала, врати, прозорци, метал, стъкло, керамика, порцелан, хладилници, мебели, дърво, пластмаса и нержавеющую стомана.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт