Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Играчката Топки за кучета Aomiun 9,5 , Голяма Топка за Тенис, Играчки-Пъзели, Интерактивна Игра, Играчки Топки За Кучета, Забавни Спортни Топки За Кучета На Открито, Пода?

Играчката Топки за кучета Aomiun 9,5 , Голяма Топка за Тенис, Играчки-Пъзели, Интерактивна Игра, Играчки Топки За Кучета, Забавни Спортни Топки За Кучета На Открито, Подарък, Големи Гумени Надуваеми Топки За Кучета

BGN 3.33
 

Налично за поръчка
Продукти

Може да се използва За Тренировка на Хвърляне И за Миене на зъбитеЧудесен подарък за вашето куче. здрав висококачествен каучук подложка сигурно, позволява на домашни любимци е лесно да се играе, не хапе хора. 【Широко приложение】 Надуваеми слот топки са подходящи за домашни любимци, гоняющихся за природата, и са подходящи за игри с повечето от големите домашни кучета. 【Моля, обърнете внимание】 за гарантиране на сигурността На тенис топката по време на транспортиране, този продукт не е надуто и може да бъде надуто след получаване на стоката.Чудесен подарък за вашето куче.Скърцане със зъби Може да Разсее Скуката, и Това е Забавно.Технически характеристики на : . 【Нетоксичен материал】 Надуваеми топки за тенис са изработени от висококачествена гума и изкуствени влакна.Обичам деца и домашни любимци.Той притежава гъвкавост и висока еластичност, както и Отлична устойчивост на износване, устойчивост на схватыванию и скатыванию.Може да се използва За Тренировка на Хвърляне И за Миене на зъбите. топка за тенис голям размер 9,5 см - чудесен подарък за любителите на спорта.И Този Надуваема топка за тенис И може да се използва За Подписване. Списък на пакетите : .Изработен е от гума И филц. 【Широко приложение】 Надуваеми слот топки са подходящи за домашни любимци, гоняющихся за природата, и са подходящи за игри с повечето от големите домашни кучета. 1 * топка за тенис. 【Чудесен подарък】 Подходящ за дресура, занимания и игри с кучета в паркове, билки, дворове, басейн и така нататък.Играта с домашни любимци може да Подобри Отношенията между Директор и Домашни Любимци.Играчка топка Лесен за почистване, може да се Избършете с кърпа Или изплакнете с вода.И Този Надуваема топка за тенис И може да се използва За Подписване. 【Чудесен подарък】 Подходящ за дресура, занимания и игри с кучета в паркове, билки, дворове, басейн и така нататък.Играчка топка Лесен за почистване, може да се Избършете с кърпа Или изплакнете с вода.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт