Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
FUHUA Разтегателен дишаща цветен надуваем балон Разтегателен магически топка, подходяща за практикуване на йога, дълбоко Дишане, Играчка топка облекчава стреса и тр?

FUHUA Разтегателен дишаща цветен надуваем балон Разтегателен магически топка, подходяща за практикуване на йога, дълбоко Дишане, Играчка топка облекчава стреса и тревожността Играчки за момчета и момичета на рожден

BGN 2.33
 

Налично за поръчка
Продукти

32 см4 Топка : изработен е от пластмаса, нетоксичен и е трайна. : При подбрасывании става все повече и отново се свива при залавянето, този продукт не се нуждае от инсталиране и може да се използва директно.Това е идеален подарък за семейството или приятели за рожден ден, Ден за защита на децата, Коледа или други празници. Размер : Диаметър : 17 см, разгъва : прибл.Топка-пъзел може да се разширява и свива, което е много интересно и може да се превърне в развивающей играчка за стимулиране на детското въображение. Размер : Диаметър : 17 см, разгъва : прибл. Идеален подарък : Магически телескопична топката - добър продукт за заети деца и декомпрессор за родителите.Разпознаване на цвят : Благодарение на ярки и наситени цветове разтегателен магически топка не е лесно да избледняват. Телескопична топката : Магически телескопична топката ще се разшири по време на игра, а след това намалява до първоначалния си размера2.Name : Разтегателен магически топка е Топка-пъзел е изработен от висококачествен безопасен материал, с който могат да играят децата.Различни цветове могат да се помогне на децата да учат и да разпознават различните цветове. Телескопична топката : Магически телескопична топката ще се увеличи по време на игра, а след това намалява до първоначалния си размер.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт