Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Матово Червило с Телесен цвят, Червила в Хартиени Тюбиках Телесен цвят, Елегантен Кадифен Блясък За устни, Устойчива Червило За устни С Незалепващо покритие, Янтар?

Матово Червило с Телесен цвят, Червила в Хартиени Тюбиках Телесен цвят, Елегантен Кадифен Блясък За устни, Устойчива Червило За устни С Незалепващо покритие, Янтарна Червило за устни, Подаръци за грим за жени и момичета

BGN 3.00
 

Налично за поръчка
Продукти

【Лесно нанасяне и почистване на】 Нанесете точното количество блясък на едно движение, а също и придайте устните закръглен вид Червило в хартиен епруветка продължително действие, тя може дълго да остане на устните си, не е лесно осыпаясь.Малък по размер и леки, удобни в переноске и използване, разкрасяване на вашата красота по всяко време и на всяко място. Предлага се в 8 нюанса : прозрачен, с телесен цвят, розов, светло розов, кехлибарен, паста от розови зърна, фуксия, тъмно-червен. Облекло поотделно или слоеве може да създаде многоизмерен ефект. Антипригарная червило е гладко матово покритие, което невесомое и не изсъхва, сатен консистенция на отговорност на устните ярък цвят и сияещ блясък. Ретро грим на устни с принтом, луксозна мека мек-матово червило с телесен цвят за вас.Независимо от външния си вид и качество, вие го заслужавате.И мека текстура с ярък цвят, за да ви устни остават гладки и нежни.8 матов оттенък на избор се предлагат разнообразни нюанси, които са подходящи за използване с различни нюанси на кожата и скриптове и са идеални за грим по всяко време на годината.Нашите тръби за червило soft touch идват в екологично чиста опаковка.Веган и не тестировался на животните. 【Устойчив грим на устните】 Не се нуждае от честа грима.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт